Agriturismo Calabrie

Kaartweergave

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten
  • Pas de minimum en maximumprijs aan

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië.


Deco

 

Agriturismo Calabrië
In de teen van de Italiaanse laars ligt de regio Calabrië, tegenover Sicilië. Vakantie in een agriturismo in Calabrië betekent genieten van mooie zandstranden, een ruig en bergachtig binnenland, gezellige stadjes en een heerlijke Zuid Italiaanse keuken.
 Calabrië wordt bijna volledig omsloten door zee en het water is zo helder dat het ook wel de Malediven van Italië wordt genoemd. Het bergachtige landschap wordt afgewisseld met groene heuvels waar veel agriturismo's wijn en olijfolie produceren. Dankzij de vele mooie zandstranden is Calabrië een ideale vakantiebestemming. U zult hier geen massatoerisme aantreffen.

 


Gezellige en gastvrije agriturismo in Calabrië


Bij een agriturismo in Calabrië kunt u genieten van de Zuid Italiaanse gastvrijheid en van de heerlijke keuken met haar typische zoete rode ui, bijzondere groente gerechten, mooie wijnen en olijfolie en heerlijke kazen. Verder staat Calabrië bekend als de regio waar men van pittige, pikante gerechten houdt met veel “peperoncini”.
 Vanuit uw agriturismo bent u in een half uurtje aan de kust, maar ook in het natuurpark “La Sila” waar u mooie wandelingen kunt maken. Een agriturismo in Calabrië biedt u een perfecte combinatie van strand, cultuur en natuur. 
Aan de kust liggen een aantal gezellige badplaatsen en éénmaal in het binnenland bevindt u zich direct in het lokale Italiaanse plattelandsleven.

Reserveer uw agriturismo in Calabrië

De diverse, persoonlijk geselecteerde, agriturismo’s in Calabrië kunt u zien op mijn site myitalyselection.com. Mocht u moeite hebben met het maken van de juiste keuze, stuurt u me gerust een e-mail, dan adviseer ik u graag. Deze agriturismo’s kunt u vervolgens direct via mijn site reserveren en ik gebruik de officiële prijzen van uw keuze. Lukt het u niet in de regio Calabrië een agriturismo naar wens te vinden kijkt u dan eens naar de diverse agriturismo’s in de regio Puglia of op het eiland Sicilië.

 

Door Margot Dekruif

Deco
Margot Mail met Margot >>