Agriturismo in Piemonte


Deco

 

De regio Piemonte heeft een gevarieerd landschap en is nog relatief onontdekt door toeristen. Wilt u tijdens een vakantie echt tot rust komen, dan is een agriturismo in Piemonte hier uitermate geschikt voor. U verblijft in een luxe suite, romantische kamer of comfortabel appartement, waar u kunt ervaren hoe gastvrij de Italianen zijn. Proef heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken en breng een bezoek aan de wijngaarden in Piemonte of een van de gezellige stadjes Asti , Alba of Barolo.

Luxe agriturismo in Piemonte

Elke agriturismo in Piemonte is door mij persoonlijk bezocht. Alleen sfeervolle agriturismo’s die een zekere mate van luxe bieden, vindt u terug op MyItaly.nl. Bij de meeste locaties heeft u de beschikking over een zwembad, en soms ook over een restaurant, airconditioning en gratis wifi. Vanuit uw agriturismo in Piemonte heeft u vaak prachtig uitzicht op de omgeving, die bestaat uit onder andere wijngaarden.

Boek een agriturismo in Piemonte

Bekijk de diverse agriturismo’s in Piemonte en maak uw keuze. Weet u niet goed welke locatie het meest geschikt is voor uw vakantie, dan adviseer ik u hier uiteraard graag over. Omdat ik elke agriturismo in Piemonte zelf bezocht heb en vaak de eigenaren persoonlijk ken, kan ik u voorzien van uitgebreide informatie. Boekt u een verbijf via mijn website, dan betaalt u de officiele prijs van de agriturismo en geen boekingskosten.

 

 

Door Margot DeKruif
Deco