Boutique hotels in Italië

 

Verlangt u naar een vakantie in een luxe Italiaans hotel, maar dan nét even anders? Bij My Italy vindt u de mooiste boutique hotels in Italië. Kies voor een accommodatie op het platteland, vlak bij de kust of nabij die mooie stad waar u altijd al naartoe wilde. Ontspannende luxe om van te genieten.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een boutique hotel?

Een boutique hotel (of: boetiekhotel) is een luxe en stijlvolle accommodatie met een eigenzinnig karakter en een intieme, romantische sfeer. Elk boutique hotel heeft zijn eigen stijl en sfeer, passend bij het pand. Vaak is er een interieurarchitect betrokken geweest die alles tot in detail heeft uitgedacht. U geniet er van luxe, persoonlijke aandacht en gastvrijheid.

 

In alle regio’s de mooiste accommodaties

Bij Myitaly.nl boekt u de mooiste en meest bijzondere boutique hotels in Italië. Ik – Margot – selecteerde ze op onder meer kwaliteit, uitstraling en gastvrijheid. Van knus en romantisch in de Dolomieten tot hip en trendy nabij het strand op Sicilië. Ook hebben we accommodaties vlakbij steden zoals Florence en Rome, bij de meren (Lago Maggiore, Gardameer en Comomeer) en in Piemonte. Alle boutique hotels op MyItaly.nl zijn kleinschalig en informeel. Verwacht dus geen anonieme hotelsfeer, maar oprechte gastvrijheid, ontspannen gezelligheid en persoonlijke aandacht, tot in detail.

 

Rust, ruimte en ontspanning

Alle boutique hotels op Myitaly.nl liggen op het rustige Italiaanse platteland. U geniet hier van het echte Italiaanse leven, omringd door de natuur. Het is een heerlijke plek om te verblijven. Na een dag in de stad, komt u hier lekker tot rust. Het zwembad verkoelt en ontspant. De rust en ruimte van een boutique hotel is een groot voordeel ten opzichte van een hotel in de stad, waar u vaak ook geen zwembad heeft. ’s Ochtends kunt u de dag beginnen met een smaakvol ontbijt, terwijl u uitkijkt over de natuurrijke omgeving. ’s avonds proeft u de lokale gerechten in het restaurant.

 

Boek uw boutique hotel in Italië

Bij MyItaly.nl boekt u snel en eenvoudig een boutique hotel in Italië. Ik – Margot – help u graag een keuze te maken. Ik woon al jaren in Italië en ken de taal en de cultuur. En ik ken de eigenaren van de accommodaties heel goed. Mail me dus gerust voor advies.

 

Een boutique hotel in Italië? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete accommodatie en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een geweldige plek voor een onvergetelijke vakantie 

 

Margot Vragen? >>