Agriturismo Veneto

Kaartweergave

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten
  • Pas de minimum en maximumprijs aan

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië.


Deco

 

 

De regio Veneto is de meest oostelijk gelegen regio van Italië en dit zal waarschijnlijk niet de eerste regio zijn waaraan u denkt bij het zoeken van een mooie vakantie lokatie in Italië. Toch heeft de regio Veneto ook veel te bieden. Een agriturismo in Veneto is het ideale uitgangspunt om de mooie stranden en de prachtige stadjes van deze regio te ontdekken. Natuurlijk is Venetië één van de grootste trekpleisters en mag een dagje naar het mooie wijngebied van de Prosecco zeker niet ontbreken. Als u verblijft in een agriturismo in Veneto dan is het heerlijk om na een dagje strand of stad terug te keren naar de rust van de agriturismo op het platteland.

 

Comfortabele agriturismo in Veneto

In de regio Veneto heb ik voor u enkele gezellige en luxe agriturismo’s geselecteerd. En de ligging van deze agriturismo’s is erg mooi, op slechts enkele kilometers van de mooie zandstranden. Ook in deze regio kunt u volop genieten van de Italiaanse gastvrijheid en van de kindvriendelijke en comfortabele appartementen en kamers. De agriturismo’s in Veneto zijn mooi en rustig gelegen, maar op korte afstand van de kleurrijke dorpjes met gezellige boulevards met terrasjes en leuke restaurantjes en winkeltjes. De accommodaties zijn geschikt voor liefhebbers van luxe en kwaliteit en zijn voorzien van een zwembad, kinderzwembad, airco, afwasmachine en BBQ.

 

Reserveer uw agriturismo in Veneto

Op myitalyselection.com kunt u de diverse agriturismo’s bekijken in de regio Veneto en kunt u uw eigen keuze maken. Mocht u niet goed weten welke accommodatie het beste bij uw vakantie past, dan geef ik u daar uiteraard graag advies over. Ik heb alle agriturismo’s persoonlijk bezocht en kan u dan ook alle benodigde informatie geven. Aan de hand van deze informatie kunt u dan uw keuze maken en direct bij mij reserveren zonder reserveringskosten. En mocht u in de regio Veneto geen agriturismo naar wens kunnen vinden kijkt u dan eens naar de diverse mogelijkheden in de regio Marche.

 

 

 

Door Margot DeKruif
Deco
Margot Mail met Margot >>