Kindvriendelijke agriturismo Noord-Italië

Met het hele gezin op vakantie? Dat is echt iets om naar uit te kijken. Zoekt u een mooie en bijzondere bestemming voor u en uw kinderen? Dan is een kindvriendelijke agriturismo in Noord-Italië een aanrader. U verblijft hier vlakbij één van de Italiaanse Meren. Bij My Italy boekt u eenvoudig een agriturismo bij het Gardameer, het Comomeer of het Lago Maggiore.

 

Wat is een kindvriendelijke agriturismo?

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een luxe accommodatie bij een boerderij die volop in bedrijf is. U verblijft hier bijvoorbeeld in een comfortabele kamer of suite of een gezinsappartement. Een kindvriendelijke agriturismo houdt volop rekening met kinderen als gasten. Ze zijn volledig ingesteld op gezinnen, met faciliteiten zoals een apart kinderzwembad, een speelveldje, een speeltuin en leuke speelattributen.

 

Uw kinderen vermaken zichzelf

In een kindvriendelijke agriturismo vermaken uw kinderen zichzelf. En omdat ze vast niet de enige kinderen zijn, maken ze snel vriendjes. Blijf dus gerust een dagje bij de agriturismo. Terwijl u aan het zwembad ligt met een goed boek en een glas wijn, kunnen uw kinderen lekker spelen.

 

Agriturismo’s Lago Maggiore, Comomeer en Gardameer

De hele omgeving is gericht op een mooie vakantie voor het hele gezin. Of u nu kiest voor een agriturismo aan het Gardameer, het Comomeer of de Lago Maggiore. Het Comomeer is van oudsher gericht op luxe. Het Gardameer is gezellig druk en biedt volop veel gezelligheid en vertier. En houdt u van de relaxte Italiaanse sfeer en mooie natuur, dan is het Lago Maggiore een aanrader. 

Rond het Gardameer vindt u talrijke waterparken en pretparken, zoals Canevaworld en Gardaland. Nabij het Lago Maggiore ligt Alpyland, waar u ’s zomers en ’s winters kunt rodelen. In de buurt van het Comomeer kunt u naar het Jungle Raider Park.

 

Boek een kindvriendelijke agriturismo in Noord-Italië

Bent u enthousiast over een vakantie in een agriturismo in Noord-Italië? Hierboven vindt u een selectie van kindvriendelijke agriturismo’s nabij het Gardameer, het Comomeer en het Lago Maggiore. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met mij, Margot. Ik help u graag een goede keuze te maken. Ook als u liever kiest voor een kindvriendelijke agriturismo in bijvoorbeeld Le Marche of Toscane.   

Margot Vragen? >>