Agriturismo’s Italië

Overweegt u een agriturismo in Italië? Daar krijgt u geen spijt van. Italië heeft álles voor een heerlijke vakantie. En een agriturismo maakt de Italië-beleving compleet. Volop keuze bij My Italy. Of u nu houdt van zee, de Italiaanse Meren of de heuvels van het binnenland. U vindt bij mij dus beslist uw ideale agriturismo. Want elke agriturismo heb ik – Margot – zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd.

Alles voor een onvergetelijke vakantie

Italië is het land van zon, zee en strand. Van glooiende heuvels en bergen. Van romantische meren, slaperige dorpjes en historische steden. U vindt hier gastvrijheid, goede wijn, zalige koffie en lekker eten. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Een luxe agriturismo op het platteland

Kiest u voor een agriturismo? Dan viert u uw vakantie op het platteland van Italië. U verblijft er op een boerderij. In een gerenoveerd landhuis, luxe villa of bed & breakfast. Het is er heerlijk rustig en het ontbreekt u aan niets. Veel boerderijen produceren wijn of olijfolie. Andere verbouwen granen, groenten of fruit. Een vakantie dus met respect voor de natuur en haar producten.

Het lekkerste ijs, de mooiste standen

De eigenaar van de agriturismo kent de omgeving en is graag uw gids. Hij of zij vertelt u waar u het lekkerste ijs eet. Waar het mooiste strand is. En welke dorpjes u beslist moet bezoeken. Een agriturismo is dus ideaal om de omgeving te ontdekken en in contact te komen met de locals. Laat u verrassen.

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Elke agriturismo heb ik persoonlijk bezocht. En zorgvuldig geselecteerd op onder meer comfort, luxe, gastvrijheid en de authentieke Italiaanse sfeer. Ik woon zelf in Italië en ken daarom de taal en cultuur. En ik ken de eigenaren van onze agriturismo’s goed. Ik kan u dus goed adviseren.

Kies uw favoriete regio en boek

Op mijn website vindt u snel en makkelijk de agriturismo van uw voorkeur. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo in Toscane. Liever een strandvakantie? Kies dan een agriturismo op Sicilië of een agriturismo in Marche. Gewild zijn ook de agriturismo’s aan de Italiaanse Meren. En veel liefhebbers van gastronomie kiezen voor een agriturismo in Piemonte. Kies en boek vandaag nog.

Bent u al lang aan het zoeken en ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan beslist even contact met me op. Ik ken alle accommodaties en help u graag een keuze te maken.

Margot Mail met Margot >>