Vakantie in Italië? Kies een agriturismo!

Overweegt u voor uw vakantie in Italie een agriturismo? Daar krijgt u geen spijt van. Het zonnige land aan de Middellandse zee heeft álles voor een heerlijke vakantie. En in een agriturismo verblijft u tussen de locals, weg van het massatoerisme. Volop keuze bij My Italy. Of u nu houdt van zee, de Italiaanse Meren of de heuvels van het binnenland. U vindt bij mij dus beslist uw ideale agriturismo. Want elke accommodatie heb ik – Margot – zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd.

Alles voor een onvergetelijke vakantie

Italië is het land van zon, zee en strand. Van glooiende heuvels en bergen. Van romantische meren, slaperige dorpjes en historische steden. U vindt hier gastvrijheid, goede wijn, zalige koffie en lekker eten. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Een luxe agriturismo op het platteland

Kiest u voor een agriturismo? Dan viert u uw vakantie op het platteland van Italië. U verblijft er op een boerderij. In een gerenoveerd landhuis, luxe villa of bed & breakfast. Het is er heerlijk rustig en het ontbreekt u aan niets. Veel boerderijen produceren wijn of olijfolie. Andere verbouwen granen, groenten of fruit. Een vakantie dus met respect voor de natuur en haar producten.

Het lekkerste ijs, de mooiste stranden

De eigenaar van de agriturismo kent de omgeving en is graag uw gids. Hij of zij vertelt u waar u het lekkerste ijs eet. Waar het mooiste strand is. En welke dorpjes u beslist moet bezoeken. Een agriturismo is dus ideaal om de omgeving te ontdekken en in contact te komen met de locals. Laat u verrassen.

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Elke accommodatie heb ik persoonlijk bezocht. En zorgvuldig geselecteerd op onder meer comfort, luxe, gastvrijheid en de authentieke Italiaanse sfeer. Ik woon zelf al jaren in dit prachtige land en ken daarom de taal en cultuur. En ik ken de eigenaren van onze agriturismo’s goed. Ik kan u dus goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Kies uw favoriete regio en boek

Op mijn website vindt u snel en makkelijk de agriturismo van uw voorkeur. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo in Toscane. Liever een strandvakantie? Kies dan een agriturismo op Sicilië of een accommodatie in Le Marche. Gewild zijn ook de agriturismo’s aan de Italiaanse Meren. En veel liefhebbers van gastronomie kiezen voor een wijnboerderij in Piemonte. Kies en boek vandaag nog.

Bent u al lang aan het zoeken en ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan beslist even contact met me op. Ik ken alle accommodaties en help u graag een keuze te maken.

Margot Vragen? >>