Agriturismo Florence (Firenze)

 

Florence, of Firenze zoals de Italianen de stad noemen, is het bezoeken meer dan waard. Houdt u ook graag van de rust van het platteland? Kies dan voor een agriturismo vlakbij Florence. My Italy heeft een aantal luxe en comfortabele agriturismo’s rondom deze mooie kunststad. Sommige accommodaties zijn kindvriendelijk. Ik – Margot – heb deze agriturismo’s persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Vertrouw dus gerust op mijn selectie.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Vakantie vieren op het Italiaanse platteland

Een agriturismo is een boerderij met daarbij een luxe vakantieaccommodatie. Dat kan een kamer of appartement in een prachtig gerestaureerd landhuis zijn of een luxe villa. Het boerenbedrijf verbouwt druiven of olijven. En soms maken ze ook jam, honing of kaas. U verblijft er dus op het Italiaanse platteland, met respect voor de natuur. Heerlijk om hier na een dag in de stad tot rust te komen. Kortom, een ideale vakantieplek. Geen wonder dat agriturismo in Italie steeds populairder wordt.

 

Kunststad Florence

Florence is dé kunst- en cultuurstad van Italië. Het is er heerlijk dwalen door de eeuwenoude straatjes en over de mooie pleinen. Overal zijn gezellige winkels, bars, restaurants en terrassen. Bekijk de Ponte Vecchio met haar goudsmidwinkeltjes. Bezoek de leermarkt achter de Basilica di Santa Maria del Fiore (ook wel Duomo genoemd). De Duomo, met de enorme koepel, is overigens het mooiste kerkgebouw van de stad. Wereldberoemd is het museum Uffizi. Wilt u een authentieke ervaring tussen de locals? Ga koffie drinken bij Caffè Pasticceria Serafini. Ook het gebak is er heerlijk! 

 

Een agriturismo vlakbij Florence

Na een dag in de stad is het heerlijk ontspannen in één van de agriturismo’s rond Florence. My Italy biedt diverse agriturismo’s in de directe omgeving. Allemaal mét zwembad. Sommige agriturismo’s hebben een eigen restaurant. Hier proeft u de lokale gerechten en de eigen producten. We bieden ook kindvriendelijke agriturismo’s met familie-appartementen. Genieten voor het hele gezin. Vanaf een aantal agriturismo’s kunt u met de trein naar Florence. Dat scheelt een parkeerplek zoeken in de stad.

 

Persoonlijk bezocht en geselecteerd door Margot

Alle agriturismo’s die ik aanbied heb ik zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Onder meer op kwaliteit, uitstraling, sfeer en gastvrijheid. Ik woon zelf al ruim 10 jaar in Toscane en ken dus de taal en de cultuur. Ik ken ook elke agriturismo en de eigenaren. Dus wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vooral contact op. Ik adviseer u graag over de ideale agriturismo bij Florence.

Toch nog even verder kijken? Lees bijvoorbeeld meer over de Lucca en over de Siena.

 

Bekijk al mijn agriturismo's in Toscane

Margot Vragen? >>