Agriturismo Toscane aan zee

Zon, zand, zee, heerlijk! Overweegt u een agriturismo in Toscane aan zee? En hecht u waarde aan kwaliteit, uitstraling, sfeer en gastvrijheid? Bekijk dan eens de agriturismo’s hieronder. Let wel: dit zijn slechts enkele van mijn favorieten in Toscane. Er zijn er dus nóg meer. Elke accommodatie heb ik – Margot – zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, sfeer en uitstraling. Ik woon zelf in Toscane en ken dus de agriturismo’s en hun eigenaren.

 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

270 km kust met voor ieder wat wils

Toscane is de meest bezochte regio van Italië. Ook liefhebbers van strand en water kiezen graag voor een agriturismo in Toscane, aan zee óf er vlakbij. De kust van Toscane is meer dan 270 kilometer lang: van de uitgestrekte stranden van Carrara in de streek Versilia tot de zandstranden van de Maremma in het zuiden. Voor ieder wat wils dus. Of u nu graag de rust opzoekt óf houdt van gezellige drukte. En ook als u graag iets van het authentieke Toscaanse leven ervaart. 

 

De rust van het platteland, de ontspanning aan zee

We hebben agriturismo’s in heel Toscane (en trouwens in heel Italië). Sommige van deze accommodaties liggen in het binnenland. Vrijwel altijd met zwembad voor verkoeling. Veel agriturismo’s liggen op korte afstand van de kust van Toscane. Of op slechts een uur rijden. U combineert hier de rust van het platteland met het vertier en de ontspanning van strand en zee. Na een dag aan het strand is het heerlijk thuiskomen bij uw accommodatie.

 

Kindvriendelijke agriturismo met zwembad

Gaat u met het hele gezin op vakantie? We selecteerden meerdere kindvriendelijke agriturismo’s waar uw kind zich geen moment verveelt. Een kindvriendelijke agriturismo heeft een zwembad die ook geschikt is voor kinderen. Sommige zwembaden hebben een diep en een ondiep gedeelte. Er zijn ook accommodaties met een apart peuterbad. En natuurlijk vindt u er een speelveld, speeltoestellen en meer. Strand én zwembad, dat maakt de vakantie helemaal compleet. Ook heb ik voor u in Le Marche, Sicilie en Puglia prachtige agriturismo's aan zee. 

 

Boek ook een agriturismo in Toscane aan zee

Hierboven selecteerden we alvast een aantal agriturismo’s in Toscane aan zee. U verblijft vlakbij de kust en toch op het rustige platteland. Gasten vinden dit een fantastische combinatie, zo horen we vaak terug. Wilt u graag gratis advies? Neem van even contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren. 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek voor een vakantie bij zee

 

Margot Vragen? >>