Agriturismo met restaurant

 

Vakantie vieren in een agriturismo in Italië betekent genieten van rust, ruimte en comfort. Niets hoeft, u bepaalt zelf het tempo. Wilt u volop genieten van wat de streek te bieden heeft? Kies dan voor een agriturismo met restaurant. Persoonlijk door mij – Margot – geselecteerd. En beproefd.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een agriturismo

Agriturismo’s zijn in trek. Niet zo vreemd, want u verblijft hier op het Italiaanse platteland. Bij een boerderij die bijvoorbeeld wijn of olijfolie maakt. Waar u precies vakantie viert? Dat kan een gerenoveerd landhuis zijn, een luxe villa of een bed & breakfast. U kijkt bijvoorbeeld uit over heuvels of bergen. Over wijngaarden of olijfbomen. De omgeving is natuurrijk, aangenaam en rustgevend. Con calma.

 

Eerlijke, lokale gerechten in eigen restaurant

De Italiaanse keuken is befaamd om haar pure smaken en verse ingrediënten. Elke regio, streek of zelfs dorp kent zijn eigen specialiteiten. Houdt u, net als ik, van de Italiaanse keuken? Dan is een agriturismo met restaurant natuurlijk ideaal. Hier proeft u van de eerlijke lokale gerechten, bereid met verse seizoenproducten. Deze producten zijn veelal biologisch en komen niet zelden van eigen boerderij. Dat maakt de beleving helemaal compleet. En na een heerlijke avond uit eten? Dan loopt u op uw gemak naar uw vakantiehuis. Geen afwas, geen zorgen.

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Elke agriturismo heb ik zelf bezocht en geselecteerd. Op luxe, comfort en gastvrijheid. En op de authentieke Italiaanse sfeer. Ik woon zelf al ruim vijftien jaar in Italië en ken dus de taal en de cultuur. Bovendien weet ik wat onze gasten belangrijk vinden. De strenge selectie heb ik dus al voor u uitgevoerd. Vertrouw dus gerust op mijn advies.

 

Een agriturismo in Toscane, Puglia of andere streek

Door heel Italië hebben we agriturismo’s met restaurant die we van harte aanbevelen. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo in Sicilie, een agriturismo in Le Marche of een agriturismo in Toscane. Of in nóg een andere streek van Italië. Twijfelt u over uw keuze? Mail me dan gerust. Ik help u graag verder. 

 

Een agriturismo met restaurant? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online 

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

Genieten van de lokale keuken en wijnen

 

Margot Vragen? >>