Deco

Wat doet My Italy?

my italy is intermediar tussen de eigenaar of beheerder van de agriturismo en de klant die via de site van my italy een van de agriturismi wil reserveren. Haar taak is het zo duidelijk mogelijk uitwisselen van informatie tussen beide partijen. my italy treedt op namens de op haar internet site aanwezige agriturismi. Al deze agriturismi hanteren hun eigen reserveringsvoorwaarden en als u via de site van my italy een van de aangebodene agriturismi reserveert, dan gaat u een overeenkomst met die agriturismo aan en gelden de reserveringsvoorwaarden van de desbetreffende agriturismo. Deze krijgt u uiteraard door my italy – in het Nederlands – toegestuurd voordat u definitief tot reserveren overgaat.

Twee voordelen

my italy hanteert de officiële prijzen van de agriturismi en u betaalt geen reserveringskosten. In een aantal gevallen hebben de agriturismi speciale aanbiedingen voor klanten die via my italy reserveren. Dit staat dan in het prijs-overzicht van de agriturismo vermeld. Een ander voordeel van reserveren via my italy is dat u dat gewoon in het Nederlands kunt doen.

Zorgvuldige selectie

Niet iedere agriturismo komt zomaar op onze site. Daar gaat een zeer strenge selectieronde aan vooraf. Alle agriturismo's op de site van my italy zijn zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht. Regelmatig krijgen wij e-mails van agriturismo's die graag op onze site willen. Het merendeel hiervan wordt echter niet in onze selectie opgenomen omdat ze niet aan onze (en dus uw) wensen voldoen. Dit betekent dat ons aanbod van agriturismno's beperkt is, maar op die manier kunnen wij u wel kwaliteit garanderen en u een gepast advies op maat geven.

Deco

Margot

Agriturismo

Deco

Margot Vragen? >>