Deco

Over My Italy

My Italy is het meest duidelijke blijk van mijn liefde voor Italië. Sinds 25 jaar woon ik in Italië, inmiddels aan het Comomeer, en daar is ook ons kantoor gevestigd. My Italy is dus een Italiaans bedrijf met een Nederlandse eigenaresse. Met My Italy ervaar je hoe fijn en ontspannen een vakantie in een Italiaanse agriturismo kan zijn. Dat begint al bij het boeken! Door mijn voorselectie kun je vertrouwen op comfort, luxe en Italiaanse gastvrijheid. Wat zoek je verder? Ontspannen in de natuur, mooie Italiaanse steden, de schoonheid van de Italiaanse meren of gewoon heerlijk ontspannen op het Italiaanse platteland? Mail me gerust en ik help je graag verder.


Website met "hand-picked" agriturismo's

Ik werkte destijds voor een reclamebureau in Milaan, maar besloot om werk te gaan maken van een website met bijzondere, authentiek Italiaanse agriturismo's. Ik verruilde de Noord-Italiaanse stad Milaan voor het Toscaanse platteland. Een groot voordeel is dat ik in Italië woon en vloeiend Italiaans spreek. Ik leg daardoor makkelijk contact met de huiseigenaren, begrijp hun manier van hun leven maar weet ook wat vakantiegangers zoeken. Alle agriturismo's op deze website zijn dus ‘hand-picked'. Dat betekent dat ik een agriturismo uitsluitend opneem, nadat ik deze persoonlijk bezocht en geaccepteerd heb. Ik maak kennis met de huiseigenaren, bekijk de accommodaties en ga na wat zij onder gastvrijheid verstaan. Zo komen alleen de echt goede agriturismo's op mijn website.


Margot


Lees hier meer over Margot

Regelmatig ontvang ik e-mails van agriturismo's die ook graag op mijn site willen. Het merendeel hiervan wordt echter niet in mijn selectie opgenomen omdat ze niet aan mijn (en dus jouw) wensen voldoen. Dit betekent dat mijn aanbod van agriturismo's beperkt is, maar op die manier kan ik je wel kwaliteit garanderen en een gepast advies op maat geven. Want bij elk van mijn agriturismo's kun je vertrouwen op gastvrijheid en een authentieke, Italiaanse sfeer. Hier vier je vakantie op z'n Italiaans. Kortom, de voorselectie is al door mij gedaan. De vraag die rest voor jou is: wáár in Italië wil je vakantievieren?


Onderscheidend aanbod in Italië

Doordat ik iedere huiseigenaar persoonlijk ken, de route naar elke agriturismo zelf heb gereden en ook de omgeving heb verkend, kun je altijd vertrouwen op een goed vakantieadres. Met twintig jaar ervaring weet ik wat vakantiegangers wensen, en wat niet. Deze ervaring komt mij nog dagelijks van pas. Daarvan profiteren de gasten die via My Italy boeken. Je vakantie is in goede handen. Op mijn website My Italy geef ik een persoonlijke omschrijving van de agriturismo en mijn ervaringen. Via de filters kun je zoeken op faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een restaurant ter plekke, een speeltuintje of een peuterbadje. Zo kun je voor jezelf bepalen of deze agriturismo aansluit bij jouw wensen. Vanzelfsprekend denk ik ook graag met je mee. Je kunt me altijd mailen voor een vrijblijvend advies.


Wat doet My Italy?

My Italy fungeert als tussenpersoon tussen de eigenaar of beheerder van een agriturismo en klanten die via mijn website een agriturismo willen boeken. Wij zorgen ervoor dat de communicatie tussen beide partijen zo helder mogelijk verloopt. Als je via de website van My Italy boekt, is er sprake van een overeenkomst tussen jou en de desbetreffende agriturismo en daarom zijn ook de reserveringsvoorwaarden van die agriturismo van toepassing. Uiteraard ontvang je deze voorwaarden van My Italy in het Nederlands, voordat je de reservering definitief maakt.


Voordelen van My Italy

Van veel klanten hoor ik dat ze tijdens hun zoektocht naar een leuke vakantieplek in Italië het bos door de bomen niet meer zien. Dat begrijp ik wel, want er zijn in Italie ruim 20.000 agriturismo's en ik weet, in lang niet allemaal wil jij je vakantie vieren. Mijn selectie aan mooie agriturismo's bespaart je dus veel tijd en geeft je zekerheid. Een ander voordeel van reserveren via My Italy is dat je dat gewoon in het Nederlands kunt doen. Je kunt me mailen met je vragen en ik geef je altijd een eerlijk advies. Heb je bovendien speciale wensen, dan kun je die ook altijd kenbaar maken. Op andere sites kun je niet altijd een specifieke kamer of appartement boeken en moet je afwachten welke je krijgt toegewezen. Ik ken de eigenaren allemaal persoonlijk en regel graag voor je dat je juist wel de kamer of het appartement krijgt van je wensen. Oh ja, een laatste voordeel ben ik bijna vergeten. Ik reken ook geen boekingskosten, dus dat is ook mooi meegenomen.

Ik begrijp natuurlijk dat het een stap is om je keuze voor een vakantieaccommodatie aan mij toe te vertrouwen. Daarom ben ik zo transparant mogelijk over My Italy en over wie ik ben. In de afgelopen 20 jaar hebben tienduizenden klanten al voor My Italy gekozen, en ik hoop dat ik ook jou mag helpen. Als je benieuwd bent naar wat andere klanten over mij en mijn service zeggen, kun je hier hun reviews lezen.

Bekijk nu snel mijn agritirismo's of mail me voor advies!

Deco

Margot Vragen? >>