Kindvriendelijke agriturismo Italie

 

Droomt u van een vakantie in een authentieke Italiaanse agriturismo? Groot gelijk. Want hier beleeft u nog het echte Italië. Oók de kinderen moeten het natuurlijk naar hun zin hebben. Bij My Italy boekt u eenvoudig een kindvriendelijke agriturismo. Elke locatie heb ik – Margot – persoonlijk voor u bezocht. En zorgvuldig geselecteerd op o.a. kwaliteit, uitstraling, sfeer en gastvrijheid. Bij My Italy heeft u volop keus.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een boerderij met daarbij kamers, appartementen of beide. Van bed & breakfast tot luxe villa of gerestaureerd landhuis. Soms is er een restaurant (met lokale specialiteiten) waar ook de Italianen zelf graag naartoe gaan. Een agriturismo ligt mooi op het platteland, buiten de hectiek van de bewoonde wereld. Sommige agriturismo’s bereikt u via een zandpad. En dan? Dan is het genieten van wijngaarden, olijfbomen, heuvels of bergen. Een fijne, kwalitatieve vakantieplek voor u en uw kinderen. 

 

Rust, ruimte en gezelligheid

Een kindvriendelijke agriturismo houdt rekening met kinderen. U vindt er bijvoorbeeld een heerlijk zwembad, soms ook met kinderbadje. Of misschien een leuke speeltuin waar uw kinderen snel vrienden maken. Of een voetbalveldje om een spannende wedstrijd te spelen. Sommige agriturismo’s hebben dieren. Maar de meeste maken olijfolie en wijn en verbouwen graan en groenten. Rust, ruimte en gezelligheid, u vindt het allemaal in onze kindvriendelijke agriturismo’s.

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Elke agriturismo heb ik persoonlijk geselecteerd en bezocht. Daarbij let ik niet alleen op comfort en luxe, maar bijvoorbeeld ook op gastvrijheid en de authentiek Italiaanse sfeer. Omdat ik zelf in Italië woon, ken ik de taal, de cultuur en de agriturismo’s. En natuurlijk ken ik de eigenaren goed. Niet voor niets is My Italy de nummer 1 in agriturismo Italie. Vraag mij dus gerust om advies voor een geschikte kindvriendelijke agriturismo. Want wij hebben deze alvast voor u geselecteerd.

 

In elke regio een agriturismo voor het hele gezin

Bent u enthousiast en wilt u op zoek naar een agriturismo? Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo in Noord Italie, een agriturismo op Sicilie of een agriturismo in Toscane. Aan de kust, vlakbij toeristische trekpleisters of midden op het platteland. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een leuke vakantie met kinderen. Kijk dus gerust verder op mijn website. En heeft u vragen of specifieke wensen? Mail mij dan even. Want mijn gratis advies, bespaart u tijd!

 

Een kindvriendelijke agriturismo? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek voor u en uw kinderen

 

Margot Vragen? >>