Agriturismo in Sicilië


Deco

 

Het eiland Sicilië, het meest zuidelijke stukje van Italië, is een bijzonder mooie plek voor een strandvakantie omdat het de meeste zonnedagen per jaar kent van Europa. Daarnaast is het zeer rijk aan cultuur en daarom ook heel geschikt om de prachtige authentieke stadjes en bezienswaardigheden te bezoeken. In een agriturismo op Sicilië zult u zeker geen massatoerisme tegenkomen. Ook is het de ideale plek om te genieten van het mooie landschap en de heerlijke lokale keuken. Enkele van mijn agriturismo’s op Sicilië zijn citrusboerderijen, maar er wordt ook vaak wijn, olijfolie en zongerijpte groenten geproduceerd.

 

Gastvrije agriturismo op Sicilië

Ik heb voor u een selectie gemaakt van de mooiste agriturismo’s op Sicilië. Deze selecteer ik zowel op de Zuid-italiaanse gastvrijheid als ook op comfort en luxe, zoals een zwembad, airco en wifi. De agriturismo’s zijn over het algemeen rustig en landelijk gelegen maar toch ook dichtbij gezellige stadjes, bezienswaardigheden en mooie zandstranden. Dit geeft de ideale mogelijkheid om dagtrips af te wisselen met lekker relaxen bij het zwembad. Bij sommige agriturismo’s is een restaurant aanwezig waar u kunt genieten van de heerlijke lokale Siciliaanse keuken. Ongeacht welke agriturismo op Sicilië u kiest voor uw vakantie, het zal zeker een sfeervolle en karakteristieke accommodatie zijn.

 

Reserveer nu een agriturismo op Sicilië

Wilt u genieten van een onvergetelijke vakantie op Sicilië, reserveer dan nu een agriturismo op myitalyselection.com. Op de regiokaart is het gemakkelijk een agriturismo te selecteren en te bekijken. Mocht u het moeilijk vinden een accommodatie uit mijn aanbod te kiezen, stuurt u me dan gerust een e-mail met uw wensen. Omdat ik alle agriturismo’s op Sicilië persoonlijk heb bezocht kan ik u van gedetailleerde informatie voorzien. U kunt direct bij mij reserveren, ik hanteer de officiële prijzen van de agriturismo en reken geen reserveringskosten.

 

 

Door Margot Dekruif
Deco