Agriturismo Puglia

Kaartweergave

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten
  • Pas de minimum en maximumprijs aan

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië.


Deco

 

Puglia is één van de zuidelijke regio’s van Italië, gelegen in de hak van de laars. Het is een regio die bijzonder veel te bieden heeft qua strand, cultuur en natuur. Ideaal voor een verblijf in een agriturismo.

In Puglia ben je nooit ver van het strand en de diepblauwe zee met oa. de mooie badplaatsen Otranto en Gallipoli in de provincie Salento. Vanuit een agriturismo in Puglia ontdek je ook mooie steden waar je volop van cultuur kunt genieten zoals Lecce, Bari en Taranto. En zeker een bezoek waard is Ostuni, het witte stadje op een heuvel en natuurlijk Alberobello. Een Unesco Werelderfgoed en bekend om de vele trulli, kleine huisjes met een kegelvormig dak, typisch voor deze streek. Agriturismo's in Puglia produceren vooral olijfolie en wijn en de regio staat verder bekend om de bijzonder smakelijke keuken met haar typische visgerechten.


Authentieke en gastvrije agriturismo in Puglia

In de regio Puglia wordt een agriturismo ook wel “masseria” genoemd, wat betekent boerderij of boeren hof. In een agriturismo in Puglia kunt u volop genieten van de Zuid-Italiaanse gastvrijheid en van de heerlijke lokale keuken. De agriturismo’s of masseria’s die ik voor u heb geselecteerd zijn landelijk gelegen maar ook centraal in de regio Puglia, zodat u gemakkelijk zowel het strand als de diverse mooie stadjes kunt bereiken.

Reserveer uw agriturismo in Puglia

Op myitalyselection.com kunt u alle agriturismo’s bekijken die ik met zorg voor u heb geselecteerd. Mocht u het moeilijk vinden een keuze te maken uit deze selectie dan voorzie ik u graag van advies. Ik heb ze namelijk allemaal persoonlijk bezocht. U kunt direct bij mij reserveren en ik hanteer de officiële prijzen van de desbetreffende agriturismo’s. En mocht u in de regio Puglia geen agriturismo naar wens kunnen vinden bekijkt u dan eens de diverse mogelijkheden in de regio Calabrië of op het eiland Sicilië.

 

 

Door Margot Dekruif

 

Deco
Margot Mail met Margot >>