Op vakantie met uw baby? Kies een agriturismo

 

Gaat u voor het eerst op vakantie met uw baby en zoekt u een geschikte agriturismo? Wij hebben een selectie van agriturismo’s die ingesteld zijn op babies. Elke locatie heb ik – Margot – persoonlijk voor u geselecteerd en bezocht. Daarbij heb ik met name gelet op kindvriendelijkheid, comfort, gastvrijheid, sfeer en kwaliteit.  

 

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een omgebouwde boerderij met comfortabele appartementen. Een agriturismo heeft een rustige ligging op het platteland, omringd door de natuur. U kunt hier genieten van olijfbomen, wijngaarden, bergen of heuvels. Sommige agriturismo’s hebben een eigen restaurant, ontbijtservice of organiseren gezamenlijke diners. Ideaal voor een relaxte vakantie met uw baby. 

 

Agriturismo’s voor een vakantie met uw baby

Een agriturismo die gericht is op gezinnen met babies heeft kinderbedjes en kinderstoelen. U hoeft die zelf niet mee te nemen. Vaak zijn deze voorzieningen bij de prijs inbegrepen, soms wordt er een kleine vergoeding voor gevraagd. Onze kindvriendelijke agriturismo’s hebben vaak ook een aantal appartementen op de begane grond, zodat u de spullen niet mee naar boven hoeft te dragen. Kies een appartement met een eigen buitenruimte of een tuintje waar u heerlijk buiten kunt zitten terwijl de baby slaapt. Onze agriturismo’s hebben bijna allemaal een mooi zwembad. De babyvriendelijke agriturismo’s hebben vaak ook een apart peuterbadje of een gedeelte met ondiep water waar uw kleintje heerlijk kan afkoelen. Er zijn bijvoorbeeld ook ligbedjes met parasol voor de nodige schaduw.

 

Babyvriendelijke agriturismo’s in elke regio

Bent u enthousiast en zoekt u een agriturismo die geschikt is voor babies? Kies dan bijvoorbeeld voor een babyvriendelijke agriturismo in Toscane, een agriturismo in Le Marche of een agriturismo in Noord Italië. Aan de zee, op het platteland of aan het meer. We hebben vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie met de baby. Neem gerust een kijkje op mijn website. En heeft u vragen of specifieke wensen? Mail mij dan even. Want mijn gratis advies bespaart u tijd!

 

Op vakantie met uw baby? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

♥ Persoonlijk geselecteerd door Margot

♥ Luxe, comfort en gastvrijheid 

♥ Een comfortabele accommodatie voor u en uw baby

Margot Vragen? >>