Agriturismo voor mostly adults of adults only

 

Bent u op zoek naar een accommodatie om samen tot rust te komen? Geen probleem bij My Italy. Ik – Margot – selecteerde een aantal mostly adult agriturismo’s. Deze richten zich met name op volwassen gasten en kinderen zijn slechts in beperkte mate toegestaan. In sommige accommodaties komen helemaal geen kinderen. Hier kunt u een only adult vakantie vieren. Ideaal voor een heerlijk verblijf met zijn tweeën!  

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten


Wat betekent mostly adults?

Mostly adults-agriturismo’s zijn accommodaties waar vooral volwassen gasten komen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Vaak bieden deze agriturismo’s ook allerlei faciliteiten. Zoals een spa, massages en de mogelijkheid om romantisch te dineren. Om de rust van de gasten te garanderen, is maar een beperkt aantal kinderen toegestaan. Wát een rust!

 

Adults only: vakantie zonder kinderen 

Zoals de naam al zegt komt u bij een adults only-agriturismo helemaal geen kinderen tegen. Een vakantie zonder kinderen betekent: optimaal ontspannen en genieten van elkaar en van het Italiaanse buitenleven. Lekker weg met zijn tweeën en doen wat u wilt. Voor wie graag geniet van een vakantie zonder kinderen.

 

Boek ook een agriturismo waar u helemaal tot rust komt

Hierboven vindt u een selectie van mijn accommodaties voor met name volwassen gasten. Hier vindt u een perfecte combinatie van rust, natuur en culinair genieten. Elke accommodatie heb ik zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, sfeer en uitstraling. Mijn agriturismo's zijn landelijk gelegen in prachtige natuur. Ik woon zelf in Toscane en ken dus de accommodaties en hun eigenaren. Maar ik heb niet alleen agriturismo’s in Toscane, want ik reis door heel Italie op zoek naar de mooiste plekjes. Dus op mijn website kunt u net zo makkelijk een leuke agriturismo in Noord Italie vinden als een bijzondere agriturismo in Sicilie.

Wilt u graag gratis advies over mijn mostly adults- of only adults-agriturismo’s? Neem dan even contact met me op. Ik help u graag een keuze maken.

 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Italië.

Ontdek mijn agriturismo's in Italie

Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek om te onthaasten en tot rust te komen

Margot Vragen? >>