Agriturismo voor Mostly Adults - ideaal voor 2 personen

Bent u op zoek naar de ideale accommodatie om tot rust te komen en te onthaasten? Overweeg dan eens een agriturismo in Italië! En hecht u waarde aan kwaliteit, uitstraling, sfeer en gastvrijheid? Bekijk dan eens de agriturismo’s hieronder. Mijn agriturismo's zijn allemaal landelijk gelegen omgeven door prachtige natuur. Elke accommodatie heb ik – Margot – zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, sfeer en uitstraling. Ik woon zelf in Toscane en ken dus de agriturismo’s en hun eigenaren.

 

 

Wat betekent 'Mostly Adults'?

Dit zijn agriturismo's waar vooral volwassen gasten komen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Vaak bieden ze ook faciliteiten als een spa, massages en de mogelijkheid romantisch te dineren. Om de rust van de gasten te garanderen is maar een beperkt aantal kinderen toegestaan. Soms zelfs helemaal niet. Het betekent dus niet dat u er nooit kinderen zult tegenkomen.

 

Boek ook een agriturismo voor Mostly Adults

Hierboven vindt u enkele van mijn accommodaties voor met name volwassen gasten die ik voor u heb geselecteerd. Een perfecte combinatie van rust, natuur en culinair genieten. Wilt u graag gratis advies? Neem dan even contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren.

 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Italië.

Ontdek mijn agriturismo's in Italië


Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek om te onthaasten en tot rust te komen