Agriturismo Toscane met restaurant

Ontdekt u graag de lokale gerechten tijdens uw vakantie in Italië? Kies dan voor een agriturismo in Toscane mét restaurant. Hier proeft u huisgemaakte Toscaanse gerechten, bereid met verse ingrediënten van eigen boerderij. Hieronder vindt u een selectie van onze agriturismo’s in Toscane met restaurant. Elke accommodatie heb ik zelf bezocht en geselecteerd op kwaliteit, sfeer en Italiaanse gastvrijheid. Ik – Margot – woon zelf in Toscane en ken dus de accommodaties en hun eigenaren.

 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een agrarisch bedrijf dat appartementen of kamers verhuurt. De boerderij maakt bijvoorbeeld wijn of olijfolie. Sommige agriturismo’s verbouwen groenten en fruit. En soms maken ze er ook kaas, honing of jam. Het is heerlijk toeven op het Italiaanse platteland.  

Gerechten met ingrediënten van eigen grond

Veel van deze accommodaties hebben een goed eigen restaurant. De eigenaren koken hier met verse ingrediënten van eigen grond. En serveren wijn uit eigen wijngaard. Puurder kunt u het Toscaanse leven niet proeven. Zo smakelijk dat ook de locals zo’n restaurant graag bezoeken. 

 

Het gemak van een restaurant op loopafstand

Het is echt een aanrader: een restaurant bij de accommodatie. Want u kunt dan overdag lekker bij het zwembad doorbrengen en ’s avonds lopend naar het restaurant. Of na een dag eropuit terugkeren, uzelf opfrissen en aan tafel gaan. Na een heerlijk diner kunt u lopend weer naar uw kamer of appartement; wát een luxe en gemak. Eventueel heb ik ook mooie agriturismo's met restaurant in Piemonte, Sicilie en aan de meren.

Niet alle agriturismo ’s hebben een eigen restaurant. Maar dat betekent niet dat u er niet kunt eten. Vaak organiseren zij wekelijks een gezamenlijk diner. Dan kunt u aan lange tafels samen genieten van heerlijk eten, onder een mooie sterrenhemel. Dat zorgt voor onvergetelijke momenten.  

Boek ook een agriturismo in Toscane met restaurant

Hierboven vindt u enkele van onze agriturismo’s in Toscane met restaurant. Een fijne combinatie van rust en culinair genieten. Wilt u graag gratis advies? Neem van even contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren. 

 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Genieten van lokale gerechten en goede wijn

 

Margot Vragen? >>