Agriturismo aan de Italiaanse meren

 

Wilt u genieten van de levendigheid van de Noord-Italiaanse meren, maar brengt u uw vakantie toch graag door in een rustige omgeving? Kies dan voor een agriturismo van My Italy bij het Comomeer of het Gardameer. U verblijft hier heerlijk landelijk. En toch dichtbij het water en het strand. En vlakbij gezellige dorpjes met restaurants, winkels en terrassen. Ik – Margot – selecteerde voor u de beste agriturismo’s in dit gebied. Vertrouw dus gerust op mijn advies.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een boerderij met daarbij kamers, appartementen of beide. U verblijft hier in een gerenoveerd herenhuis, een luxe villa of een bed & breakfast. De meeste agrariërs verbouwen wijn of olijfolie. En soms ook kaas, honing en jam. U viert uw vakantie dus te midden van wijngaarden, olijfbomen, heuvels of bergen. De ideale plek om te ontspannen en gezellig samen te zijn.

 

Rust en ruimte, water en dorpjes

De mooiste meren van Europa liggen in Noord-Italië. Zelf vier ik elk jaar mijn vakantie aan het Comomeer. Ik vind het er heerlijk! De afgelopen jaren selecteerde ik een flink aantal agriturismo’s rondom het karaktervolle Comomeer en het levendige Gardameer. En deze agriturismo’s blijken zeer in trek. Want u heeft hier het beste van twee werelden: rust en ruimte, water en dorpjes. 

De meeste agriturismo’s rondom deze meren hebben een zwembad. Sommige agriturismo’s hebben een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van lokale gerechten. U kunt dus moeiteloos een dag thuisblijven. En wilt u er toch op uit? Dan zijn het meer, de stranden en de dorpen dichtbij.

Bekijk onze kaart en klik op de agriturismo’s 

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Elke agriturismo die ik aanbied heb ik persoonlijk bezocht en geselecteerd. Op onder meer comfort en luxe. En op gastvrijheid en de authentieke, Italiaanse sfeer. Alleen de echt goede agriturismo komen op onze website. Het selecteren hebben wij dus al voor u gedaan. De vraag is alleen nog: wáár wilt u vakantievieren?

 

Zoek én boek uw favoriete agriturismo aan Comomeer of Gardameer

Bent u enthousiast en wilt u inderdaad graag een agriturismo bij de Italiaanse meren? Bedenk dan wat u verder graag wilt. Een agriturismo met zwembad? Een agriturismo met restaurant? Een kindvriendelijke agriturismo? Ga naar de overzichtskaart van agriturismo’s aan het Comomeer en het Gardameer, zoek én boek. Heeft u speciale wensen? Mail me gerust en ik help u graag verder.

 

Een agriturismo aan de Italiaanse Meren? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Rust en ruimte, dorpjes en water 

 

Margot Vragen? >>