Kindvriendelijke agriturismo Toscane

Vakantie vieren bij de boer op het Italiaanse platteland tussen de wijngaarden en olijfbomen. Dat is precies wat u doet als u kiest voor een verblijf op een agriturismo. Tijdens zo’n vakantie draait het eigenlijk maar om één ding en dat is het echte, Italiaanse leven zelf ervaren. Ook voor gezinnen met kinderen is zo’n vakantie aan te raden. Boek bijvoorbeeld een kindvriendelijke agriturismo in Toscane. De natuur is hier prachtig en er worden vaak heerlijke gerechten bereid.

Breed aanbod kindvriendelijke agriturismo’s

Bij My Italy vindt u een breed aanbod kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane. Ook heb ik diverse andere agriturismo’s in Italië voor u beschikbaar, in onder andere Umbrië en Marche. Al deze agriturismo’s hebben één ding gemeen: kinderen vermaken zichzelf er uitstekend, omdat er voldoende speelruimte is. Zo vindt u bij de kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane altijd een mooi zwembad en vaak ook een kinderbadje, een speeltuin en sportveldjes.

Kindvriendelijke agriturismo in Toscane boeken

Heeft u wel oren naar een verblijf op een kindvriendelijke agriturismo in Toscane, dan hoor ik dat natuurlijk graag van u. Via mijn website kunt u zelf een agriturismo zoeken, maar weet u niet welke het meest geschikt is voor u en uw gezin, vraag My Italy dan gerust om advies. Alle agriturismo’s op deze website zijn door mij persoonlijk bezocht en voldoen aan mijn strenge selectiecriteria: gastvrij, authentiek Italiaans, schoon, goed onderhouden en comfortabel.

Agriturismo 1

Agriturismo 2