Kindvriendelijke agriturismo Toscane

Wilt u graag een heerlijke vakantie voor uzelf én uw kinderen? Boek dan een kindvriendelijke agriturismo in Toscane. Hieronder vindt u een selectie van de beste kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane. U kunt vertrouwen op de kwaliteit, de sfeer en de uitstraling. Want ik – Margot – heb elke accommodatie zelf bezocht en geselecteerd. Omdat ik zelf in Toscane woon, ken ik de agriturismo’s en hun eigenaren. Benvenuto!

 

 

Ervaar het echte Italiaanse leven

Een agriturismo is een prachtige plek voor een vakantie. U verblijft hier namelijk bij een boerenbedrijf op het Italiaanse platteland. Tussen de wijngaarden en de olijfbomen. De natuur is prachtig. En vaak worden er heerlijke Toscaanse gerechten bereid. U ervaart hier dus nog het echte Italiaanse leven. Ook voor uw kinderen is er van alles te doen. 

Volop vermaak voor uw kinderen

Bij My Italy vindt u een breed aanbod kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane. Ook heb ik diverse andere agriturismo’s in Italie voor u beschikbaar, in onder meer Le Marche en aan het Comomeer. Al deze agriturismo’s hebben één ding gemeen: kinderen vermaken zichzelf er uitstekend, omdat er voldoende speelruimte is. Zo vindt u er altijd een mooi zwembad en vaak ook een kinderbadje, een speeltuin en sportveldjes. Sommige agriturismo’s in Toscane liggen nabij de zee; ook heerlijk! 

Boek ook een kindvriendelijke agriturismo in Toscane

Hierboven selecteerden we alvast een aantal kindvriendelijke agriturismo’s in Toscane. U en uw kinderen zullen het hier prachtig vinden. Wilt u graag gratis advies? Neem van even contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren. 

 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane


 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Leuk, levendig en gezellig 

 Een heerlijke plek voor u en uw kinderen

 

Margot Gratis advies van Margot >>