Agriturismo met kinderbad

 

Gaat u op vakantie met kleine kinderen? Kies dan voor een agriturismo met peuterbad. Ik - Margot - heb een aantal agriturismo's met kindvriendelijk zwembad voor u geselecteerd.  

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Heerlijk spetteren

Bij een agriturismo kunt u genieten van een overgetelijke vakantie met de kinderen. Daar hoort natuurlijk ook een zwembad bij, vooral in de warme Italiaanse zomer. Voor kleine kinderen die nog niet (goed) kunnen zwemmen is het ideaal als de agriturismo ook een apart peuterbad heeft. Of een zwembad met ondiep gedeelte waar de kleintjes kunnen spelen. 

 

Peuterbad of ondiep gedeelte

Al onze agriturismo's hebben een zwembad, soms zelfs meer dan één. Ik heb speciaal voor gezinnen met kleine kinderen ook agriturismo's uitgezocht waar ze een peuterbad hebben. Dat kan een apart kinderbad zijn of een ondiep gedeelte in het grote zwembad. Ideaal voor de kleintjes om heerlijk in het water te kunnen spelen. 

 

Boek een agriturismo met kinderbad

Hierboven vindt u enkele agriturismo's met kinderbad die ik voor u heb geselecteerd. Wilt u graag gratis advies? Neem dan even contact met me op. Ik help u graag om een geschikte agriturismo te vinden. 

 

Een mooie agriturismo met kinderbad? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek voor u en uw kinderen 

Margot Vragen? >>