Agriturismo Toscane met zwembad

Houd u van rust, ontspanning én verfrissing? Kies dan voor een agriturismo in Toscane met zwembad. Hieronder vindt u enkele van mijn favorieten. Dit is slechts een greep uit het grote aanbod van agriturismo’s waar u een verfrissende duik kunt nemen. Elke accommodatie heb ik – Margot – zelf geselecteerd. Ik woon zelf al twintig jaar in Italië en ken dus de taal en de cultuur. Bovendien weet ik wat onze gasten belangrijk vinden. Vertrouw dus gerust op mijn gratis advies.

  

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

De verkoeling dichtbij

Een agriturismo is een heerlijke plek voor een onvergetelijke vakantie. Weg van de drukte, dichtbij het Italiaanse leven. Met een zwembad bij uw accommodatie ontbreekt het u aan helemaal niets. Zalig om hier een hele dag te vertoeven met de verkoeling dichtbij. Neem een verfrissende duik. Ga ravotten met de kinderen. En daarna nestelt u zich comfortabel op een ligbedje langs het zwembad. Pak een boek. Of droom lekker weg, genietend van het Toscaanse landschap om u heen.

 

Aan de kust, nabij toeristische trekpleisters of op het platteland

Door heel Toscane hebben we sfeervolle agriturismo’s. Aan de kust, nabij de bekende trekpleisters of in het binnenland, tot aan de grens van Umbrië. De meeste van deze accommodaties hebben een zwembad. Sommige zwembaden hebben een diep en een ondiep gedeelte. Er zijn ook accommodaties met een apart peuterbad. Gaat u op vakantie met kinderen? Kies dan voor een kindvriendelijke agriturismo. Uw kinderen kunnen hier eindeloos spelen. Mocht u interesse hebben in een andere regio, in Le Marche, Sicilie en aan de meren hebben wij ook agriturismo's met mooie zwembaden.

 

Boek ook een agriturismo in Toscane met zwembad

Hierboven vindt u enkele van de landhuizen in Toscane met zwembad die ik voor u heb geselecteerd. Een perfecte combinatie van rust en verkoeling, zo horen we terug van gasten. Wilt u graag gratis advies? Neem dan even contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren. 

 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek met verkoeling voor u en uw kinderen

Margot Vragen? >>