Agriturismo vlakbij zee!

 

Houdt u van de sfeer en luxe van een agriturismo, maar wilt u wel graag het strand en de zee dichtbij? Volop keuze bij My Italy. De afgelopen jaren bezocht en selecteerde ik – Margot – de mooiste authentieke agriturismo’s nabij de zee. Vertrouw gerust op mijn advies. Want elke agriturismo die ik aanbied, voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een boerderij met daarbij kamers, appartementen of beide. De meeste boerderijen produceren wijn of olijfolie. U viert uw vakantie dus middenin het echte Italië. Te midden van de wijngaarden, olijfbomen, heuvels of bergen. In een gerenoveerd landhuis, een luxe villa of een bed & breakfast. Inderdaad, het is er heerlijk rustig. En u heeft er alle ruimte om te ontspannen. Laat u niet afschrikken door een onverharde weg. De eindbestemming vergoedt alles.

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Elke agriturismo heb ik persoonlijk bezocht en geselecteerd op comfort en luxe. En bijvoorbeeld ook op gastvrijheid en een authentiek Italiaanse sfeer. Ik ken de eigenaren persoonlijk. En omdat ik al jarenlang in Italië woon, ken ik de taal en de cultuur. Dat is prettig voor u. Omdat we zelf al zorgvuldig hebben geselecteerd, kan My Italy u goed adviseren.

 

Van Toscane tot Sicilië

Italië is een veelzijdig vakantieland. Er zijn bergen, heuvels en vlaktes. Het land heeft prachtige kustlijnen om te ontdekken. En stranden om van te genieten. Wilt u inderdaad een agriturismo in de buurt van de zee? Kies het gebied waar u naartoe wilt en vind daar uw favoriete agriturismo vlakbij de zee.

Kies voor een agriturismo in Toscane of voor een agriturismo in Sicilie. Wilt u ook naar Venetië? Zoek dan een agriturismo in Veneto. En wat de denken van een agriturismo in Le Marche? Volop mogelijkheden dus. Heeft u vragen of specifieke wensen? Mail mij dan even. Ik adviseer u graag.

 

Een agriturismo bij de zee? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Luxe, comfort en gastvrijheid

Bij de mooiste stranden van Italië

Margot Vragen? >>