Agriturismo’s met peuterbad in Toscane

 

Bij  een vakantie met kleine kinderen hoort natuurlijk een heerlijk zwembad. My Italy heeft voor u een aantal agriturismo’s in Italië met peuterbad geselecteerd. Ideaal voor vakantie vol waterpret voor alle leeftijden. My Italy heeft alleen de mooiste en meest comfortabele agriturismo’s. Ik – Margot – heb iedere accommodatie persoonlijk voor u geselecteerd op met name sfeer, uitstraling en kwaliteit. U kunt dus gerust op mijn gratis advies vertrouwen.  

 

Kies voor een vakantie in Toscane

Toscane is ideaal voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Er zijn heuvels, bergen, mooie steden en eeuwenoude dorpen. En niet te vergeten de bekende scheve Toren van Pisa. Maar wist u ook dat Toscane prachtige stranden heeft? Niet onbelangrijk, aangezien het ’s zomers in Toscane behoorlijk warm kan zijn. En wat is er leuker voor kinderen dan zwemmen en spelen in of bij de zee.  

 

Een agriturismo met kinderbad

Lekker een dagje luieren bij de agriturismo is heerlijk. Aan het zwembad liggen met een goed boek en een drankje. Uw kinderen kunnen zichzelf vermaken in het kinderbad. Zo’n peuterbad is een veilig idee want de kinderen kunnen er staan en hun hoofd boven water houden. Ze kunnen heerlijk door het water rennen en met andere kindjes spelen. Boek daarom een agriturismo in Toscane mét kinderbad. 

 

Bespaar tijd met mijn gratis advies

Neem gerust een kijkje naar mijn selectie agriturismo met peuterbad in Toscane. Ik heb alle accommodaties persoonlijk bezocht. Heeft u specifieke vragen of wilt u gratis advies? Stuur mij dan een e-mail. Graag help ik u om een geschikte accommodatie te vinden. Dat bespaart u tijd. Ik woon inmiddels al vele jaren in Italië en ken de taal, de cultuur en de eigenaren heel goed. U kunt dus gerust op mijn advies vertrouwen. 

 

Boek een agriturismo met peuterbad in Toscane

Kies u favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een geweldige plek voor het hele gezin

 

Margot Vragen? >>