Agriturismo Ligurie

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië.


Deco

Agriturismo Ligurië

Ligurië is een prachtig mooie groene, aan de kust gelegen regio in het Noorden van Italie. Deze regio strekt zich uit van de stad La Spezia tot aan de grens met Monaco en Zuid Frankrijk. Een verblijf in een agriturismo in Ligurië is ideaal voor wie houdt van cultuur, zee en strand. De kuststrook tussen de stad Genua en de franse grens wordt ook wel de Riviera di Levante genoemd, met een mooie rotskust en kiezelstranden en met de beroemde plaatsjes de “Cinque Terre”.
 De kuststrook tussen Genua en Toscane wordt ook wel de Bloemenriviera genoemd met de mooiste zandstranden en gezellige schilderachtige dorpjes waar het heerlijk is over de boulevard te flaneren.


Comfortabele agriturismo in Ligurië


My Italy is de nummer 1 in agriturismo Italie. In Ligurië heb ik voor u een mooie agriturismo geselecteerd op slechts 800 m van het strand waar u met de mountainbike van de agriturismo heel gemakkelijk naartoe fietst. Iets verder ligt de mooie badplaats Pietra Ligure met haar prachtige zandstranden. In dit gedeelte van Ligurië zijn hele mooi zandstranden en gezellige dorpjes te vinden met volop restaurantjes, barretjes en terrasjes. Deze agriturismo in Ligurië heeft mooie en modern ingerichte kamers en is dan ook vooral geschikt voor stelletjes die cultuur en strand zoeken.
 

Reserveer uw agriturismo in Ligurië

Neemt u een kijkje op mijn site myitalyselection.com waar u uitgebreid de verschillende agriturismo’s kunt bekijken die ik met zorg voor u heb geselecteerd. Deze heb ik allemaal persoonlijk bezocht en voorzie u dan ook graag van advies wanneer het maken van een keuze lastig is. Het is mogelijk direct bij mij te reserveren en ik hanteer de officiële prijzen van de desbetreffende agriturismo’s. Mocht u in de regio Ligurië geen agriturismo naar wens kunnen vinden bekijkt u dan eens de diverse mogelijkheden dichtbij het strand, zoals een agriturismo in Toscane en een agriturismo op Sicilie.

 
Deco
Margot Gratis advies van Margot >>