Wijnboerderij Toscane

Toscane heeft vele wijnboerderijen. Prachtig om te bezoeken voor een wijnliefhebber. Veel van deze boerderijen zijn nu ook een vakantieverblijf waar u heerlijk vakantie kunt vieren. Hieronder een selectie van mijn agriturismo’s die wijn verbouwen. We hebben er nog meer. Elke agriturismo heb ik zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, sfeer en uitstraling. 

 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een boerenbedrijf dat ook appartementen of kamers verhuurt aan gasten. De meeste agriturismo’s in Italië produceren olijfolie of wijn. Sommige agriturismo’s maken ook bijvoorbeeld kaas, honing of jam. Ik selecteerde een aantal van de mooiste wijnboerderijen in Toscane. Prachtig om hier te verblijven en te genieten van al het goede van de natuur.

 

Wijnproeverijen door trotse eigenaar 

Als wijnliefhebber zit u natuurlijk helemaal goed op een wijnboerderij. U verblijft hier te midden van de wijngaarden. En proeft van de wijnen die de agriturismo met passie maakt. De trotse eigenaar vertelt u meer over de druiven, de bodem en het productieproces. En over de wijnstreek waar u uw vakantie doorbrengt. Begeleid door bijpassende hapjes beleeft u een bijzondere ervaring. Leuk, lekker én leerzaam. Ook in Piemonte, Le Marche en Sicilie zijn prachtige wijnboerderijen.

 

Boek uw vakantie op een wijnboerderij in Toscane 

Hierboven vindt u enkele van onze wijnboerderijen in Toscane. Hier kunt u vakantie vieren in een comfortabele accommodatie. Wilt u graag gratis advies? Neem van even contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren. 

 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een heerlijke plek voor wijnproevers 

 

Margot Vragen? >>