Agriturismo met e-bike

Vindt u het leuk om tijdens de vakantie te fietsen? U bent niet de enige. Want op de fiets ziet u meer. U bent lekker buiten en blijft in beweging. Fietsen in Italië kan een uitdaging zijn, vooral in een heuvelachtig of bergachtig gebied. De oplossing? Een e-bike. Speciaal voor u selecteerde ik – Margot – een aantal van mijn mooiste agriturismo’s met e-bike verhuur.

 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Met de e-bike de Italiaanse omgeving verkennen

Op de fiets komt u op plekken die met de auto onbereikbaar zijn. Zoals kleine straatjes in een dorp en stad. Kleine paadjes langs zee of langs een meer. En prachtige wegen door de natuur en in de bergen. Maar in heuvelachtig Italië is het vaak te zwaar om met een gewone fiets op pad te gaan. En dan stap je toch al gauw weer die auto in. Wandelen is ook heerlijk, maar legt u graag langere afstanden af in kortere tijd, dan is een e-bike ideaal. Zo geniet u maximaal van het buiten-zijn. 

Elektrische mountainbikes

Natuurlijk, u kunt uw eigen e-bike meenemen. Maar steeds meer agriturismo’s hebben e-bikes voor hun gasten. Dat is prettig, want u weet dan zeker dat de e-bike die u huurt geschikt is voor de omgeving. Meestal gaat het om elektrische mountainbikes. Sommige agriturismo’s verhuren de e-bikes zelf. Andere werken samen met een verhuurbedrijf in de buurt. Meestal staat de fiets op de gewenste dag voor u klaar bij de agriturismo. Zo niet, dan moet u even naar de winkel om de fiets op te halen. U kunt de e-bikes vaak per halve dag, per dag of voor meerdere dagen huren. 

Leuke tours met de e-bike

Wilt u zeker weten dat u op de mooiste plekjes komt? Boek dan een georganiseerde tour met de e-bike. Sommige agriturismo’s organiseren zo’n tour zelf. Of anders kunt u dit regelen via het verhuurbedrijf. Er zijn verschillende soorten tours. Zoals een fietstour door het prachtige landschap of door authentieke dorpjes. Bent u een wijnliefhebber? Dan is een wijntour met de e-bike een buitenkansje. U gaat dan op bezoek bij één of meerdere wijnboerderijen. Soms zit er een lunch bij. Ook zijn er meer uitdagende tours de bergen in die je op plekken brengt met prachtig uitzicht. 

Mooie agriturismo’s in diverse regio’s

Wilt u graag naar Toscane, dan kunt u kiezen voor een agriturismo in de heuvels rond Siena. In deze omgeving zijn prachtige fietsroutes voor de e-bike die u huurt. Ook hebben we een agriturismo bij Lago d’Orta (het Ortameer). Hier kunt u bijvoorbeeld de fietsroute de ‘Anello azzurro di Girolago’ afleggen. Deze bewegwijzerde fietsroute van 40 kilometer, met een elektrische fiets goed te doen, voert langs pittoreske dorpjes en fijne strandjes. Liever de bergen in met de fiets? Kijk dan eens naar deze agriturismo in de Dolomieten. Ze hebben eigen elektrische fietsen en helpen je graag met de mooiste routes in de buurt.  

Boek een agriturismo met e-bikeverhuur

Wilt u graag naar een agriturismo die elektrische fietsen verhuurt? Goede keuze! Neem gerust een kijkje op mijn website. En wilt u gratis advies? Mail mij dan even. Ik woon al jaren in Italië. Ik ken de cultuur en de taal. En ik ken de eigenaren van onze agriturismo’s goed. Ik help u graag om een geschikte agriturismo te vinden. Dat scheelt ú tijd. My Italy is niet voor niets nr. 1 in agriturismo in Italië. 

Een mooie agriturismo met e-bike? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Luxe, comfort en gastvrijheid

Een perfecte basis om Italie op de fiets te ontdekken

Margot Vragen? >>