Agriturismo Volterra

 

Kronkelige wegen leiden naar het middeleeuwse dorp Volterra in het hart van Toscane. Zoekt u een agriturismo vlakbij Volterra? Volop keuze bij My Italy. Ik -Margot – werk al jaren met een aantal luxe en comfortabele agriturismo’s. Door mij geselecteerd op onder meer kwaliteit, sfeer, uitstraling en gastvrijheid. 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Vakantie vieren op het Italiaanse platteland

Een agriturismo is een boerderij met daarbij een luxe accommodatie. Zoals kamers in een b&b, appartementen in een gerenoveerd landhuis of een luxe privévilla. Ze maken er wijn en olijfolie en verbouwen er graan en groenten. Op een agriturismo is het genieten van het authentieke Italiaanse plattelandsleven, omringd door de Toscaanse heuvels met graanvelden, olijfbomen en cipressen. Het kan zijn dat u de laatste kilometers naar het agriturismo aflegt over een onverharde weg. Wees gerust, de eindbestemming vergoedt alles. 

 

Volterra als vakantiebestemming

Volterra is een sfeervol middeleeuws dorp dat hoog is gelegen boven de Cecina-vallei. Het is hier genieten van de eeuwenoude straatjes en gebouwen. Aan de rand van het dorp vindt u de resten van een Romeins amfitheater. Het mooie dorp heeft een aantal gezellige bars, restaurants en terrassen. Lekker eten doet u bijvoorbeeld in Osteria Fornelli, een traditioneel Toscaans restaurant. Het dorp is hoog gelegen en zo ver u kunt kijken, ziet u graanvelden, met hier en daar een olijfgaard. De panoramische route naar Volterra is een absolute aanrader. Er zijn diverse plaatsen onderweg om te stoppen voor het maken van een mooie foto.

 

Een agriturismo bij Volterra

Rondom Volterra vindt u diverse agriturismo’s die ik speciaal voor u heb geselecteerd. Deze agriturismo’s zijn veelal heel geschikt voor een vakantie met kinderen. Ze hebben er alle ruimte om te spelen en te ontdekken. Bij een aantal agriturismo’s kunt u genieten van een gezamenlijk diner van Toscaanse specialiteiten. Op circa 45 autominuten rijden vindt u de zonnige stranden van Cecina en Castagneto Carducci. 

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Zoals gezegd: elke agriturismo die ik aanbied, heb ik persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. 

Vertrouw dus gerust op mijn selectie. En heeft u vragen? Neem dan vooral even contact op. Want ik woon zelf al meer dan 10 jaar in Toscane en ken dus de taal, de cultuur en de agriturismo’s en hun eigenaren. Boek vandaag nog uw agriturismo in de buurt van San Gimignano.

Bent u ook benieuwd naar een andere plaats in Toscane? Kijk dan eens naar agriturismo bij Florence en agriturismo bij Siena.

 

Bekijk al mijn agriturismo's in Toscane

Margot Vragen? >>