Agriturismo in Comomeer en Gardameer


Deco

 

 

Het Comomeer vind ik één van de mooiste meren van Italië want ondanks dat het onder vakantiegangers zo populair is heeft het zijn eigen karakter behouden. Het Gardameer staat in Italië als ook daarbuiten bekend om zijn vele watersportmogelijkheden en de mooie en kleurrijke dorpjes rond het meer. Wil je hier genieten van de levendigheid van het meer maar toch je vakantie doorbrengen in de rust van het mooie achterland dan is een agriturismo bij het Comomeer en Gardameer de ideale keuze. De meeste agriturismo’s zijn rustig en landelijk gelegen, maar de gezellige dorpjes met restaurants en terrasjes zijn toch heel dichtbij. Heerlijk om hier op ieder moment van de dag een wandeling te maken over de boulevard.

 

Mooie en sfeervolle agriturismo’s bij het Comomeer en het Gardameer

Elk jaar breng ik meerdere keren een bezoek aan het Noorden van Italië en ga ik op zoek naar de mooiste agriturismo’s bij het Comomeer en het Gardameer. Deze selecteer ik zelf op comfort, atmosfeer en gastvrijheid. De meeste agriturismo’s rondom het Comomeer & Gardameer zijn dan ook voorzien van een zwembad, wifi en airconditioning. Bij sommige agriturismo’s is ook een restaurant aanwezig, waar je kunt genieten van de lokale keuken. Prettige sfeer en prachtig landschap zijn kenmerkend voor zowel het Comomeer als het Gardameer en daarnaast hebben beide meren erg goede fiets-, water- en bergsport mogelijkheden. De eigenaar van de agriturismo kan je precies vertellen waar naartoe te gaan voor een leuke dag uit.

 

Reserveer uw agriturismo aan het Comomeer en het Gardameer

Op de bovenstaande regiokaart vindt u mijn favoriete agriturismo’s aan het Comomeer en het Gardameer. Dit zal uw keuze vergemakkelijken voor een agriturismo dichtbij één van de mooie strandjes of een hoger gelegen agriturismo met adembenemend uitzicht over het meer en de omliggende bergen. De prijzen die ik hanteer zijn de officiële prijzen van de desbetreffende agriturismo bij het Comomeer en het Gardameer. Bij myitaly.nl betaalt u geen reserveringskosten. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit mijn selectie, neem dan gerust contact met me op. Ik voorzie u graag van advies omdat ik beide meren goed ken. Ik vier zelf ieder jaar met veel plezier mijn vakantie aan het Comomeer. Bovendien ken ik alle agriturismo’s in Italië die op mijn site staan omdat ik ze allemaal persoonlijk heb bezocht.

 

 

 

Door Margot DeKruif
Deco