Agriturismo Toscane met boerderijdieren

Zijn uw kinderen gek van dieren? Hieronder een selectie van agriturismo’s in Toscane met boerderijdieren. Elke accommodatie heb ik – Margot – zelf bezocht en geselecteerd op kwaliteit, sfeer en gastvrijheid. Ontspannen voor het hele gezin! Op mijn website vindt u nog meer accommodaties waar uw kind de boerderijdieren kan aaien, voeren en zelfs kan helpen met verzorgen. 

 

  

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Beleef het boerenleven

Een agriturismo met dieren is een unieke ervaring. Of het nu gaat om paarden, pony’s, ezels, schapen, kippen of konijnen. U en uw kinderen ontdekken het boerenleven, leren omgaan met de dieren en leren zo meer van de natuur. Uw kinderen vervelen zich geen moment. En ze zullen de vakantie waarschijnlijk nooit vergeten. Want dát horen we van gasten die in Toscane al eens een vakantie doorbrachten in een agriturismo met boerderijdieren. De regio's Le Marche, Sicilie en de Dolomieten hebben ook leuke agriturismo's met dieren.

 

Agriturismo’s met manege

Sommige agriturismo’s hebben een manege. U kunt hier paardrijlessen volgen. Of u nu een beginnende of een gevorderde ruiter bent. Ook uw kinderen kunnen paardrijlessen volgen. En natuurlijk mogen ze helpen om de paarden te borstelen. Bent u een meer ervaren ruiter? Boek dan een excursie in de omgeving. Rijdend door velden en bossen ontdekt u het mooie Toscane. 

 

Boek ook een agriturismo in Toscane met dieren

Hierboven vindt u enkele van onze agriturismo’s in Toscane met dieren. Wilt u graag gratis advies? Neem gerust contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren. Ik woon zelf al twintig jaar in Italië en ken dus de taal en de cultuur. Bovendien weet ik wat onze gasten belangrijk vinden. 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Leuk, levendig en gezellig

Beleef het Italiaanse plattelandsleven van dichtbij

 

Margot Vragen? >>