Agriturismo met speeltuintje 

Een agriturismo is een geweldige plek om met uw kinderen vakantie te vieren. Rustig gelegen, omringd door de natuur en dichtbij het authentieke Italiaanse leven. Heeft u jonge kinderen? Kies dan voor een agriturismo met speeltuintje. Ik – Margot - heb talrijke kindvriendelijke agriturismo’s voor u geselecteerd.

 

Wat is een agriturismo?

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Een agriturismo is een verbouwde boerderij met comfortabele appartementen. Het kan ook een gerestaureerd landhuis, een luxe villa of een mooie glamping zijn. De meeste agriturismo’s produceren hun eigen wijn of olijfolie en verbouwen vaak ook graan en groenten. Voor kinderen is er veel ruimte om te spelen maar sommigen hebben ook nog een speeltuintje.

 

Leuke faciliteiten voor kinderen

In Italie is het vaak mooi weer en kinderen kunnen dus heerlijk buiten spelen. Een agriturismo met een speeltuintje is ideaal met kleinere kinderen, want een speeltuintje is ook een leuke verzamelplek. Hier komen kinderen bij elkaar om te spelen en om vakantievriendjes te maken. Zo’n speeltuintje bestaat meestal uit een paar schommels, een glijbaan, een speelhuisje, een voetbalveldje of soms ook een trampoline.

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Elke agriturismo heb ik persoonlijk geselecteerd en bezocht. Ik heb daarbij met name gelet op comfort, luxe, gastvrijheid en leuke faciliteiten. Omdat ik zelf al jaren in Italië woon, ken ik de taal, de cultuur en de agriturismo’s goed. Niet voor niets is My Italy de nummer 1 in agriturismo in Italie. 

 

Aan zee, op het platteland of vlakbij beroemde steden

Bent u enthousiast en zoekt u een agriturismo voor het hele gezin? Kies dan bijvoorbeeld voor een agriturismo in Toscane, een agriturismo aan de meren of een agriturismo op Sicilie. We hebben vele mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen. Neem gerust een kijkje op mijn website. Heeft u vragen of wilt u advies? Mail mij dan even. Want mijn gratis advies, bespaart u tijd!

 

Een agriturismo met speeltuintje? Boek vandaag nog!

Kies uw favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Kwaliteit, sfeer en comfort

 Rust, ruimte en kindvriendelijke faciliteiten

 

Margot Vragen? >>