Agriturismo Umbrie

Kaartweergave

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten
  • Pas de minimum en maximumprijs aan

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië.


Deco

 

  

Umbrië is het groene hart van Italië en kent een wat ruigere natuur dan bijvoorbeeld Toscane. Bekende plaatsen in deze regio zijn Assis, Perugia, Orvieto en natuurlijk het mooie Trasimeno meer. In Umbrië heb ik diverse agriturismo’s met gastvrije eigenaren voor u geselecteerd. Zij laten u kennis maken met de regio Umbrië en geven u graag tips over dit gebied. Deze streek is bekend vanwege de wijnbouw, dus u geniet er niet alleen van de heerlijke lokale gerechten maar ook kunt u genieten van een lekker glas wijn gedurende uw verblijf in een agriturismo in Umbrië.

Ontspannen vakantie in een agriturismo in Umbrië

Gedurende uw vakantie in een agriturismo in Umbrië heeft u legio mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Met uw eigen of huurauto bezoekt u oude, ommuurde heuvelstadjes die onderdeel zijn van de zeer rijke, culturele geschiedenis van Umbrië. Het landschap van deze regio is bosrijk en heuvelachtig, waardoor uw vakantie voldoende afwisseling biedt. De landelijke ligging van de agriturismo’s in Umbrië zorgen ervoor dat u in alle rust kunt genieten van deze prachtige regio.

Boek een agriturismo in Umbrië

MyItaly.nl bezoekt elke agriturismo in Umbrië persoonlijk. Alleen die agriturismi die aan mijn hoge kwaliteitseisen voldoen, worden opgenomen in mijn aanbod. Per accommodatie is aangegeven over welke faciliteiten de betreffende agriturismo in Umbrië beschikt. Weet u niet zeker welke locatie het meest geschikt is voor uw vakantie, dan adviseer ik u daar graag over. Laat het mij gerust weten als u advies wilt over agriturismo’s in Umbrië.

 

 

Saluti,
Margot DeKruif
Deco
Margot Mail met Margot >>