Agriturismo Toscane met hond

Heeft u een hond, dan neemt u die natuurlijk graag mee op vakantie. Maar dat kan lang niet overal. Zoekt u een agriturismo in Toscane waar uw hond welkom is? Hieronder een selectie van accommodaties die hondvriendelijk zijn. Bij ruim twee op de drie accommodaties is uw hond welkom. Volop keuze dus. Elke agriturismo heb ik – Margot – zelf bezocht en geselecteerd op onder meer kwaliteit, sfeer en uitstraling. Hier bent u zeker welkom met uw hond. 

 

  

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Vakantie voor u én uw hond

Een agriturismo is een boerenbedrijf dat appartementen of kamers verhuurt. U verblijft er op het Italiaanse platteland, weg van de drukte. Uw hond heeft hier alle ruimte om te bewegen en te genieten. En omdat deze agriturismo’s zijn ingesteld op honden, kunt u ervan op aan dat het goed is geregeld voor u en uw trouwe viervoeter. Uw hond heeft er de ruimte. En er is altijd wel een leuke wandelroute te vinden. We hebben zelfs agriturismo’s waar hondeneigenaren voorrang krijgen! Bijvoorbeeld agriturismo 140 aan het Gardameer. De eigenaresse is gek op honden. Achter de agriturismo ligt een stuk bos waar uw hond vrij mag rondlopen. 

 

Informeer naar de regels en aandachtspunten

Natuurlijk moet uw huisdier altijd bij de agriturismo altijd zijn aangelijnd. En vaak wordt er voor de hond een klein bedrag berekend per dag of per verblijf. Mogelijk gelden er nog andere regels en aandachtspunten. Vraag hier bij het inchecken naar bij de eigenaar van de agriturismo. Dit voorkomt misverstanden. Vooral het voorjaar en het najaar zijn geschikt voor een vakantie met uw hond. Want dan is de temperatuur heel aangenaam. Ook bij vele agriturismo's aan de meren, in Le Marche en Sicilie is uw hond welkom.

 

Boek ook een agriturismo in Toscane met uw hond

Hierboven vindt u enkele van onze accommodaties in Toscane waar u welkom bent met uw hond. Wilt u graag gratis advies? Neem van even contact met me op. Want ik ken alle agriturismo’s en hun eigenaren. Ik woon zelf al twintig jaar in Italië en ken dus de taal en de cultuur. Bovendien weet ik wat onze gasten belangrijk vinden. 

Toch even verder kijken? Bekijk hier al mijn agriturismo’s in Toscane.

Ontdek mijn agriturismo's in Toscane

Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

♥ Een heerlijke plek voor een vakantie met uw hond

 

Margot Vragen? >>