Deco

Vakantie in Italie? Kies een Agriturismo

Agriturismo’s in Italie zijn enorm populair. Er zijn er bijna twintigduizend en jaarlijks komen er nieuwe agriturismo's bij. De kwaliteit en luxe variëren van eenvoudige bed & breakfast tot luxe villa's en landhuizen. Boekt u graag een agriturismo in Italie? Volop keuze bij My Italy. U vindt bij mij – Margot – beslist uw ideale bestemming. Elke agriturismo heb ik zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd.

Kies en boek

Weet u al waar u naartoe wilt? Ontdek bijvoorbeeld mijn agriturismo’s in Toscane en mijn agriturismo’s op Sicilië. Ook heb ik agriturismo’s in Piemonte, aan het Comomeer en Gardameer, Marche, Umbrië en in Puglia.

Ontdek mijn agriturismo’s in alle regio’s van Italie

Heeft u nog geen voorkeur voor een regio en zoekt u inspiratie? Kijk dan eens bij Margot’s favorieten. Ik heb voor u een selectie gemaakt van agriturismo’s met restaurant, met zwembad, agriturismo’s aan zee én kindvriendelijke agriturismo’s. Kies uw ideale agriturismo en boek vandaag nog!

Wat is een agriturismo?

Een agriturismo is een boerderij die een aantal kamers en appartementen beschikbaar heeft voor gasten. De meeste agriturismo’s in Italie produceren wijn of olijfolie. Vaak maken ze er ook kaas, honing of jam. U verblijft in prachtige, vaak recentelijk gerestaureerde landhuizen op mooie, rustige – soms zelfs afgelegen – landgoederen. Soms is er ook een restaurant waar lokale specialiteiten en eigen producten worden geserveerd. Favoriet bij de Italianen voor een gezellige lunch of uitgebreid diner met de familie.

Auto is een ‘must’

In een agriturismo beleeft u het authentieke Italie te midden van wijngaarden, olijfbomen, heuvels of bergen. Daarom is een auto onmisbaar. Vooral in de regio Toscane, maar soms ook wel in de overige regio's, kan het zijn dat de toegangsweg tot de agriturismo onverhard is. Schrik dus niet als u de laatste kilometer(s) over een zandweg moet, want aan het eind komt het allemaal goed!

Wilt u een vakantie in een agriturismo in Italie? Boek dan een van de speciaal door mij geselecteerde agriturismo’s! Ik heb ze allemaal persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd op onder meer kwaliteit, sfeer en gastvrijheid.

Deco

Agriturismo

Agriturismo

Agriturismo

Deco

Margot Vragen? >>