Agriturismo in Toscane


Deco

  

 

Eén van de mooiste en meest bezochte regio’s in Italië is Toscane. Jaarlijks zijn er veel vakantiegangers die naar dit deel van Italië afreizen om zich onder te dompelen in het Italiaanse leven en te genieten van la bella vita. Wilt u ook het echte Italiaanse leven ervaren, boek dan een agriturismo in Toscane. Veelal verblijft u in een prachtig landhuis, omgeven door wijngaarden en olijfbomen waar het boerenleven nog actief is. In een agriturismo in Toscane beleeft u het authentieke Italië én kunt u genieten van de lokale specialiteiten.

Kindvriendelijke agriturismo in Toscane

Alle agriturismi van My Italy heb ik persoonlijk geselecteerd en bezocht en het aanbod omvat dan ook alleen de mooiste agriturismo's in Toscane. Daardoor bent u verzekerd van een bepaalde mate van luxe tijdens uw verblijf in een agriturismo. Bijna al mijn agriturismo's in Toscane hebben een zwembad, waar u tijdens de écht zomerse dagen heerlijk kunt vertoeven. Ook gratis wifi en in de meeste gevallen een eigen terras of tuintje behoren tot de faciliteiten van veel van de woningen. Ook worden er vaak diners en wijnproeverijen georganiseerd. Een perfecte manier om te genieten van de Toscaanse keuken. En dat zijn slechts een paar voordelen van mijn aanbod van luxe agriturismo's in Toscane.

Boek uw agriturismo Toscane

Via de bovenstaande kaart kunt u uw favoriete agriturismo in Toscane vinden. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie nabij Forence, Siena of Volterra. Of wat dacht u van de Toscaanse kust? Hier viert u vakantie op zijn Italiaans. Daarbij hanteer ik de officiële prijzen van de betreffende agriturismo in Toscane, zonder dat u reserveringskosten hoeft te betalen. Kunt u niet kiezen uit het aanbod, neem dan gerust contact op. Ik heb zelf alle agriturismo’s in Italië bezocht en kan u dus prima van persoonlijk advies voorzien.

 

Saluti,
Margot de Kruif
Deco