Agriturismo Pisa

 

Pisa is natuurlijk bekend vanwege de scheve toren. Maar er is nog veel meer te beleven. In de stad, aan zee en in het binnenland. Zoekt u een luxe en comfortabele agriturismo nabij Pisa? Volop keuze bij My Italy. Ik – Margot – heb deze accommodaties allemaal zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Vertrouw dus gerust op mijn selectie. 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Vakantie vieren in een luxe, comfortabele en rustige omgeving

Pisa is in trek bij toeristen uit de hele wereld. Zoekt u na een drukke dag graag de rust op? Een agriturismo is daarvoor ideaal. Want u verblijft er op een boerderij op het platteland, met daarbij luxe accommodaties. De meeste boerderijen produceren wijn of olijfolie, sommige maken kaas, jam of honing. Geniet van de rust, ruimte, zon en het lekkere eten. Vanwege de rustige ligging van de meeste agriturismo’s is een auto onmisbaar. Wilt u niet heel ver rijden naar uw vakantiebestemming? Neem dan het vliegtuig naar Pisa en huur daar een auto.

 

Pisa als bestemming

Zoals gezegd: de Toren van Pisa is wereldberoemd. Verbazend hoe scheef de toren staat. En Pisa heeft veel meer te bieden. Minstens zo bezienswaardig zijn de middeleeuwse Duomo di Santa Maria Assunta met de doopkapel (Baptisterium). Als u de stad inloopt, zult u verrast zijn door de historische straatjes en gebouwen. Met gezellige restaurantjes, winkels en cafés. Opvallend: het landschap rond Pisa is vlak. Voor de karakteristieke Toscaanse heuvels moet u meer het binnenland in.

 

Vlakbij heerlijke zandstanden

Ook strandliefhebbers kiezen graag voor een agriturismo nabij Pisa. In de directe omgeving vindt u mooie zandstranden. Zoals de badplaats Viareggio (ideaal voor gezinnen) of dichterbij Marina di Pisa. Mooi is ook Forte dei Marmi, een luxe badplaats voor de jetset. Op de Italiaanse stranden zijn veel strandpaviljoens waar je een bedje en parasol kunt huren. Of kies voor één van de vrije stranden. Ook heerlijk voor een lange strandwandeling.

 

Een agriturismo vlakbij Pisa

Ik selecteerde diverse agriturismo’s vlakbij Pisa en met de zee op korte afstand. Wilt u graag een agriturismo meer in de heuvels? Kies dan bijvoorbeeld voor een agriturismo in de omgeving van Volterra. 

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot 

Natuurlijk wilt u graag zekerheid over de kwaliteit van uw agriturismo. Dat vind ik zelf ook belangrijk. Daarom heb ik alle agriturismo’s die ik aanbied persoonlijk bezocht en geselecteerd op onder meer kwaliteit, uitstraling, sfeer en gastvrijheid. Heeft u vragen? Neem dan vooral even contact op. Want ik woon zelf al meer dan 10 jaar in Toscane en ken dus de taal en de cultuur en de agriturismo’s en hun eigenaren. Uw ideale agriturismo nabij Pisa vindt u bij My Italy.

Toch nog even verder kijken? Lees ook eens over de agriturismo bij Lucca en over de agriturismo bij San Gimignano.

 

Bekijk al mijn agriturismo's in Toscane 

Margot Vragen? >>