Kindvriendelijke agriturismo’s aan zee

 

Een vakantie aan zee is heerlijk, zeker met kinderen. Want ze doen niets liever dan plezier maken op het strand. Zoekt u een agriturismo die kindvriendelijk is én vlakbij zee? Die vindt u op mijn website. Ik – Margot – selecteerde voor u een aantal agriturismo’s in Italië in de omgeving van de zee waar ook kinderen het naar hun zin hebben. Elke agriturismo die ik aanbied, voldoet aan hoge kwaliteitseisen. 

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Wat is een kindvriendelijke agriturismo?

Een agriturismo is een boerenbedrijf met daarbij appartementen en kamers of zelfs een villa of landhuis. U verblijft er op het Italiaanse platteland, omringd door wijngaarden, olijfbomen, heuvels of bergen. Een heerlijke plek om te ontspannen. Een kindvriendelijke agriturismo houdt rekening met kinderen. Dat ziet u terug in de faciliteiten. Elke kindvriendelijke agriturismo heeft een zwembad dat geschikt is voor kinderen. Soms is er ook een ondiep gedeelte voor de kleintjes. Sommige kindvriendelijke agriturismo’s hebben een speeltuin of een voetbalveldje, waar uw kind snel vriendjes maakt. Er zijn ook agriturismo’s met dieren. 

 

Agriturismo’s voor kinderen vlakbij zee  

Gaat u graag met het gezin naar zee? Dan is het fijn als u daarvoor niet steeds een heel eind hoeft te rijden. Maar waar vindt u een geschikte accommodatie? Om het u gemakkelijk te maken, vond ik voor u een aantal kindvriendelijke agriturismo’s die vlakbij zee liggen. Ik selecteerde elke agriturismo op onder meer comfort, gastvrijheid en de authentieke Italiaanse sfeer. En op een ligging in de buurt van de zee. U kunt zó met de auto naar het strand.

 

Agriturismo’s in diverse regio’s

In Toscane heb ik meerdere agriturismo’s bij de Tyrreense Zee. De Toscaanse kust heeft vele mooie, kindvriendelijke stranden, van Marina di Pisa tot Orbetello. Geweldige zandstranden vindt u ook op Sicilië. En dan die azuurblauwe zee! In het zuidoosten, in Puglia, vonden we ook één kindvriendelijke agriturismo aan zee die voldoet aan mijn hoge eisen. In Le Marche selecteerde ik een kindvriendelijke agriturismo met prachtig uitzicht op zee.

 

Mijn gratis advies bespaart u tijd

Bekijk onze selectie van kindvriendelijke agriturismo’s aan zee. Ik heb ze persoonlijk voor u bezocht. Heeft u vragen of wilt u graag gratis advies? Mail mij dan gerust. Ik help u graag om een geschikte agriturismo te vinden. Dat scheelt u tijd. Ik woon zelf al jaren in Italië en ken de taal en de cultuur. Én ik ken de eigenaren goed. Vertrouw dus gerust op mijn advies.

 

Boek vandaag nog uw kindvriendelijke agriturismo aan zee

Kies u favoriete agriturismo en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een geweldige plek voor het hele gezin

Margot Vragen? >>