Country houses in Italië

 

Rust, ruimte, privacy en luxe. Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in een country house in Italië. Zo’n accommodatie ligt op het rustige platteland. U heeft hier alles voor een ontspannen verblijf in de natuur. Ik – Margot – selecteerde voor u de mooiste country houses van Italië.

 

Heel veel faciliteiten

Een country house is een landelijk gelegen boerenhuis. Anders dan op een agriturismo verbouwen de eigenaren vaak geen olijfolie of wijn. De accommodatie mag daarom geen agriturismo worden genoemd. Maar een country resort heeft wel veel kenmerken van een agriturismo. Zoals de ligging in de natuur en een mooi zwembad met ligbedjes. Soms is er een spa. Vanaf het resort heeft u een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. Op uw eigen terras heeft u alle privacy die u prettig vindt.

 

Culinair genieten

Een country house is dé perfecte plek voor culinaire genieters. Begin de dag met een vers ontbijt, terwijl u uitkijkt over de natuurrijke omgeving. In het restaurant van de country resort kunt u ’s avonds de lokale gerechten proeven, bereid met seizoensproducten. Tijdens een wijnproeverij ontdekt u de wijnen uit de streek. Wilt u zelf de Italiaanse keuken onder de knie krijgen? Veel accommodaties bieden kooklessen aan. LET OP: lang niet altijd is er ontbijt mogelijk of een restaurant aanwezig!

 

Country resorts door heel Italië

Op MyItaly.nl boekt u country resorts in diverse regio’s. Bijvoorbeeld aan het Gardameer. U verblijft hier op een rustige plek op het platteland. Van hieruit kunt u de gezellige drukte bij het meer opzoeken, maar bijvoorbeeld ook naar het mooie Verona. In Toscane verblijft u vlakbij mooie steden zoals Volterra, Siena en San Gimignano en Florence. Na een dag in de stad is het heerlijk thuiskomen op het Toscaanse platteland. En zo vindt u door heel Italië de mooiste plekjes.

 

Relais in Italië

Laat u zich graag compleet verwennen? Dan is een relais misschien iets voor u. Dat is een hotel op het rustige platteland. Het ontbreekt u aan niets. Neem een verfrissende duik in het zwembad. Vaak is er ook een spa of jacuzzi. U wordt volledig in de watten gelegd in zo’n hotel, met een vers ontbijt, schone bedden en veel persoonlijke aandacht. ’s Avonds kunt u proeven van de lokale gerechten in het restaurant van het relais. LET OP: lang niet altijd is er een restaurant! 

 

Boek uw country house in Italië

Bij MyItaly.nl boekt u snel en eenvoudig een luxe country house in Italië. Ik – Margot – help u graag een keuze te maken. Ik woon al jaren in Italië en ken de taal en de cultuur. En ik ken de eigenaren van de accommodaties heel goed. Mail me dus gerust voor advies. 

 

Een country house in Italië? Reserveer vandaag nog!

Kies uw favoriete accommodatie en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid 

 Een geweldige plek voor een onvergetelijke vakantie 

Margot Vragen? >>