Agriturismo Siena

 

Een van de mooiste pleinen ter wereld, de Piazza del Campo, vindt u in Siena. Wilt u dit plein, de stad en de omgeving met eigen ogen bekijken? En wilt u ook heerlijk kunnen ontspannen? Kies dan voor een luxe en comfortabele agriturismo bij Siena. My Italy biedt volop mogelijkheden. Ik – Margot – heb elke agriturismo persoonlijk bezocht en zorgvuldig geselecteerd. Vertrouw dus gerust op mijn selectie.

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Vakantie in een rustige, natuurrijke omgeving

Een agriturismo is een boerderij met daarbij luxe accommodaties. Van b&b-kamers en appartementen in gerenoveerde landhuizen tot luxe privévilla’s. De meeste zijn wijnboerderijen en produceren olijfolie, sommige maken ook huisgemaakte jam of honing. U verblijft er op het Italiaanse platteland, weg van de drukte. In een agriturismo kunt u heerlijk genieten van de Toscaanse natuur.

 

Siena, misschien wel de mooiste stad in Toscane

Ok, ik ben bevooroordeeld. Want ik woon er vlakbij. Maar ik vind Siena misschien wel de mooiste stad van Toscane. Ik noemde al het Piazza del Campo. Rondom dit plein kunt u heerlijk dwalen door de kleine straatjes en tussen de oude huizen. En u vindt er meer dan genoeg winkels voor een hele dag shoppen. 

Zin in espresso of cappuccino? Ga dan naar Torrefazione Fiorella. Wel druk, maar dat heeft een reden: de koffie is er heerlijk. Zoekt u een adresje om lekker te lunchen? Ga dan zeker naar Bar il Pulcino. Wel voor 13 uur binnen zijn, want daarna wordt het druk met werknemers van de nabijgelegen bank. De heerlijkste lokale specialiteiten vindt u in de winkel Consorzio Agrario Siena. Kaas, pasta, olijfolie, salami en wijn. 

Direct buiten Siena ziet u al de karakteristieke heuvels met landweggetjes, cipressen en oude boerderijen. Veel van deze boerderijen zijn verbouwd tot agriturismo, met comfortabele appartementen of gezellige kamers in een B&B. 

 

Een agriturismo vlakbij Siena

Na een dag in de stad is het heerlijk ontspannen in één van de luxe en comfortabele agriturismo’s van My Italy. Alle agriturismo’s hebben een zwembad, soms met kinderbadje. En aantal agriturismo’s heeft een eigen restaurant. Hier proeft u de lokale specialiteiten en eigen producten. Ook zijn er kindvriendelijke agriturismo’s rond Siena waar uw kind vrijuit kan spelen en ontdekken. 

 

Persoonlijk geselecteerd door Margot

Alle agriturismo’s die ik aanbied, heb ik persoonlijk bezocht en geselecteerd op onder meer kwaliteit, uitstraling, sfeer en gastvrijheid. Vertrouw dus gerust op onze selectie. En heeft u vragen? Neem dan vooral even contact op. Want ik woon zelf al meer dan 10 jaar in Toscane en ken dus de taal, de cultuur en de agriturismo’s en hun eigenaren. Uw ideale agriturismo nabij Siena vindt u bij My Italy.

Heeft u ook interesse in een agriturismo nabij een andere toscaanse plaats? Kijk dan eens naar de agriturismo bij Florence en de agriturismo bij Volterra.

 

Bekijk al mijn agriturismo's in Toscane

Margot Vragen? >>