Agriturismo in Marche


Deco

 

De regio Marche in Italië (ook wel LeMarche of De Marken genoemd) ligt aan de Adriatische zee en lijkt qua landschap vrij veel op Toscane en Umbrië. Agriturismo is in Marche enorm in opkomst en dat is niet geheel onlogisch. Deze regio is namelijk een belangrijk landbouwgebied, waar onder andere wijn, olijven en fruit worden geproduceerd. Verder heeft de regio prachtige zandstranden en zijn er gezellige en authentieke plaatsjes te bezoeken. Ik was zelf erg onder de indruk van Ascoli Piceno! Verblijft u op een agriturismo in Marche, dan geniet u niet alleen van de schitterende omgeving, maar vaak ook van de heerlijke, plaatselijke gerechten.

 

Aanbod agriturismo le Marche

Op mijn site vindt u een mooi aanbod van agriturismo’s in Marche. Ik heb elke agriturismo zelf bezocht, waardoor binnen MyItaly.nl veel kennis aanwezig is over het aanbod. Ik heb zowel agriturismi die aan de kust gelegen zijn als locaties die wat verder landinwaarts liggen. Alle agriturismo's hebben een zwembad en afhankelijk van het verblijf dat u kiest, beschikt u soms ook over een restaurant met lokale specialiteiten, wifi, airco et cetera.

Boek een agriturismo in le Marche

Wilt u verzekerd zijn van een heerlijk verblijf in een agriturismo in Marche, boek dan één van de woningen via MyItaly.nl. U kunt uw reserveringsaanvraag direct plaatsen via mijn website. Wilt u meer weten over een bepaalde agriturismo, neem dan gerust contact met mij op. Ik vertel u graag meer over mijn ervaringen met de agriturismi uit mijn aanbod.

 

 

Saluti,
Margot DeKruif

 

Deco