Deco

Hoe werkt My Italy

U heeft een agriturismo op deze site gevonden en u wilt deze reserveren? Met behulp van de bemiddeling van my italy is dat heel eenvoudig en kunt u dat gewoon in het Nederlands doen. Zonder extra kosten! Hieronder leest u hoe u in vier stappen de agriturismo van uw keuze kunt reserveren.

STAP 1 – U dient een reserveringsaanvraag in

Om uw vakantie te reserveren in een van de agriturismo’s die op deze site staan dient u een reserveringsaanvraag in bij my italy. Dit doet u middels het daarvoor bestemde reserveringsformulier dat u op deze site aantreft. U kunt ons ook een e-mail sturen met daarin vermeld uw reisperiode en uw wensen.

STAP 2 – U krijgt een resersveringsoptie

My italy checkt de beschikbaarheid van de agriturismo in de door u gewenste periode. Met uitzondering van extreme gevallen of situaties, geeft my italy binnen 2 werkdagen via e-mail antwoord op uw reserveringsaanvraag.

Indien de accomodatie in de agriturismo van uw keuze in de door u aangegeven periode beschikbaar is, stuurt my italy u een reserveringsoptie die 2 dagen geldig is.

Op de reserveringsoptie staan de gegevens van uw reservering vermeld. Daarnaast staat op de reserveringsoptie informatie over:
1) de wijze van betaling
2) de annuleringsvoorwaarden en de annuleringskosten van de agriturismo
3) de eventuele overige reserveringsvoorwaarden van de agriturismo

Voordat u definitief gaat reserveren raad ik aan om alle voorwaarden van de agriturismo die op de reserveringsoptie vermeld staan nauwkeurig te lezen. Op het moment dat u definitief reserveert zijn deze voorwaarden bindend.

STAP 3 – U bevestigt de reserveringsoptie

Wilt u de reserveringsoptie omzetten in een definitieve reservering dan dient u dat binnen 2 dagen te doen, daarna vervalt de reserveringsoptie en mag de agriturismo de accomodatie vrijgeven voor andere klanten.

Om uw reserveringsoptie om te zetten in een definitieve reservering dient u de volgende stappen te ondernemen:
1) controleer alle gegevens van uw reservering en corrigeer deze indien nodig.
2) lees nauwkeurig de reserveringsvoorwaarden van de agriturismo die op het reserveringsoptie-formulier vermeld staan;
3) vul de ontbrekende gegevens op het reserveringsoptie-formulier in (sommige agriturismo's vragen b.v. een credit card nummer);
4) vink aan dat u akkoord gaat met de reserveringsvoorwaarden van de agriturismo en verstuur het formulier via de send-knop.

Met het versturen van de reserveringsoptie naar My italy geeft u aan kennis genomen te hebben van en akkoord te gaan met de voorwaarden van de agriturismo die u wilt reserveren.

De betaling:
Als u via My italy reserveert betaalt u rechtstreeks aan de agriturismo, onder de betalingscondities van de desbetreffende agriturismo. De meeste agriturismo’s vragen een aanbetaling op het moment van reserveren, hetzij via en internationale bankoverschrijving, hetzij via credit card. Het resterende bedrag betaalt u meestal ter plekke aan de agriturismo, maar wordt soms ook een paar weken voor aankomst gevraagd. Welke betalingscondities van toepassing zijn staat duidelijk vermeld op de reserveringsoptie.

Uw reservering is definitief en bindend op het moment dat My italy de ingevulde reserveringsoptie op tijd heeft ontvangen.

STAP 4 – U krijgt een voucher en het adres van de agriturismo

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurd heeft, ontvangt u direct van My italy uw voucher met het adres en de coordinaten van de door u gereserveerde agriturismo.

Annuleren:
We gaan er natuurlijk niet van uit, maar het kan voorkomen dat u uw reservering onverhoopt dient te annuleren. Dit dient u schriftelijk te doen en kan alleen via My italy indien u dit uiterlijk 3 werkdagen voor het vervallen van de annuleringstermijn van de agriturismo doet; om zodoende My italy in staat te stellen tijdig te kunnen annuleren. U kunt ook direct bij de agriturismo annuleren, binnen de termijn en met inachtneming van de annuleringsvoorwaarden van de agriturismo. Indien u niet tijdig annuleert is de agriturismo bevoegd om de annuleringskosten zoals die op de voucher vermeld staan bij u te innen.

Ik wens u “buone vacanze”!

NB:
Alle beschrijvingen van de agriturismo's op deze internetsite zijn met zorg en aandacht voor kwaliteit gemaakt. Eventuele fouten en/of vergissingen in de prijzen, reserverings- en annuleringsvoorwaarden alsmede in de beschrijvingen van de agriturismo binden My italy en de agriturismo niet.

Alle op deze internet site aanwezige agriturismo’s zijn door My italy zorgvuldig geselecteerd en bezocht. De beschrijvingen van de agriturismo’s zijn gebaseerd op deze bezoeken en op de informatie die de agriturismo’s aan my italy hebben verstrekt. Mocht u van mening zijn dat een beschrijving niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan verzoek ik u vriendelijk dit schriftelijk aan mij kenbaar te maken.

Deco

Agriturismo

Agriturismo

Agriturismo

Kantoor

Agriturismo

Deco

Margot Vragen? >>