Agriturismo in Toscane

 

Wilt u graag vakantie vieren in een agriturismo in Toscane? In deze regio vindt u meer dan 5.000 accommodaties. Maar de kwaliteit verschilt enorm. Hoe maakt u tóch de juiste keuze? Ik – Margot – selecteerde voor u de 100 mooiste agriturismo’s van Toscane. Alle agriturismo’s die ik aanbied, heb ik zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, sfeer en gastvrijheid. 

 

Kies uw ideale agriturismo en boek online

 

Toscane, een regio om van te genieten

Toscane is een heerlijke regio. Het prachtige heuvellandschap met zijn kenmerkende cipressen. De schilderachtige middeleeuwse dorpjes. En de cultuurrijke steden als Florence, Volterra en Siena. Toscane heeft ook heel veel mooie stranden.

 

Vakantie in een agriturismo

Een vakantie in een agriturismo betekent ontspannen op het rustige en natuurrijke platteland. U verblijft in een luxe accommodatie bij een boerderij. Zoals een comfortabel appartement, een luxe villa of een fijne kamer in een bed & breakfast. Vrijwel alle agriturismo’s hebben een zwembad. Sommige een eigen restaurant. Hier kunt u genieten van heerlijke streekgerechten en wijnen, en zelfgemaakte producten van de boerderij. Heeft u kleinere kinderen? Kies dan voor een kindvriendelijke agriturismo.

 

Aan de kust of in de heuvels

Door heel Toscane heb ik mooie agriturismo’s. Sommige liggen op korte afstand van de zee, andere liggen meer landinwaarts in de heuvels. We hebben ook agriturismo’s bij de steden Florence, Pisa, Volterra, Siena, Lucca en San Gimignano. 

 

Vertrouw op mijn advies

Behoefte aan advies? Neem gerust even contact op. Want ik woon zelf al 20 jaar in Italië, waarvan 10 jaar in Toscane. Ik ken de streek, de taal en de cultuur dus goed. Trouwens, ik heb agriturismo’s door heel Italië. In streken zoals Le Marche, Sicilië, het Comomeer, het Gardameer en Piemonte. Ook al deze accommodaties heb ik persoonlijk bezocht en geselecteerd. Vertrouw dus gerust op mijn advies. 

P.S. Omdat ik alleen de allermooiste agriturismo's heb geselecteerd, zijn ze snel volgeboekt. Vooral in de zomermaanden. Dus wilt u een agriturismo in Toscane? Wacht dan niet te lang.

 

Kies uw ideale agriturismo in Toscane en boek online

Margot Mail met Margot >>