Luxe agriturismo in Toscane

 

Wilt u graag vakantie vieren in een gezellige agriturismo in Toscane? In deze regio vindt u meer dan 5.000 accommodaties. Maar de kwaliteit verschilt enorm. Hoe maakt u tóch de juiste keuze? Ik – Margot – selecteerde voor u de 100 mooiste agriturismo’s van Toscane. Alle agriturismo’s die ik aanbied, heb ik zelf bezocht en zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, sfeer en gastvrijheid.  

 

Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Probeer een andere regio
  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

 

Toscane, een regio om van te genieten

Toscane is een heerlijke regio. Het prachtige heuvellandschap met zijn kenmerkende cipressen. De schilderachtige middeleeuwse dorpjes. En de cultuurrijke steden als Florence, Volterra en Siena. Toscane heeft ook heel veel mooie stranden.

 

Vakantie in een agriturismo

Een vakantie in een agriturismo betekent ontspannen op het rustige en natuurrijke platteland. U verblijft in een luxe accommodatie bij een boerderij. Zoals een comfortabel appartement, een luxe villa of een fijne kamer in een bed & breakfast. Vrijwel alle agriturismo’s hebben een zwembad. Sommige een eigen restaurant. Hier kunt u genieten van heerlijke streekgerechten en wijnen, en zelfgemaakte producten van de boerderij. Heeft u kleinere kinderen? Kies dan voor een kindvriendelijke agriturismo.

 

Aan de kust of in de heuvels

Door heel Toscane heb ik mooie agriturismo’s. Sommige liggen op korte afstand van de zee, andere liggen meer landinwaarts in de heuvels. We hebben ook agriturismo’s bij de steden Florence, Pisa, Volterra, Siena, Lucca en San Gimignano. 

 

Wijnroute Toscane

In Toscane worden heel mooie wijnen gemaakt. Wilt u graag de lekkerste wijnen proeven? Rijd dan eens een of meerdere wijnroutes in Toscane. Neem nu de Strade del Vino door Chianti, veruit het bekendste wijngebied van Toscane. Proef in dit gebied beslist een Chianti Classico, te herkennen aan de zwarte haan op de hals van de fles. In en om San Gimignano vindt u de heerlijke Vernaccia. Een zomerse witte wijn. In en om Montepulciano wordt de Vino Nobile di Montepulciano verbouwd. Langs de kust van Toscane voert de Strada del Vino e dell’Olio Costa degli Etruschi. Hier vind je onder meer de beroemde Sassicaia wijnen.

 

Vertrouw op mijn advies

Behoefte aan advies? Neem gerust even contact op. Want ik woon zelf al 20 jaar in Italië, waarvan 10 jaar in Toscane. Ik ken de streek, de taal en de cultuur dus goed. Trouwens, ik heb agriturismo’s door heel Italië. In streken zoals Le Marche, Sicilie, het Comomeer, het Gardameer en Piemonte. Ook al deze accommodaties heb ik persoonlijk bezocht en geselecteerd. Vertrouw dus gerust op mijn advies. 

P.S. Omdat ik alleen de allermooiste agriturismo's heb geselecteerd, zijn ze snel volgeboekt. Vooral in de zomermaanden. Dus wilt u een agriturismo in Toscane? Wacht dan niet te lang.

Kies uw ideale agriturismo in Toscane en boek online

 Persoonlijk geselecteerd door Margot

 Luxe, comfort en gastvrijheid

 Rust en ruimte, dorpjes en water 

Margot Vragen? >>